![]() |
Re: Bora 90Cp
Macar noi stim ca cu clama iti prinzi paru de la pla nu actionezi supapa :)))))))))))))))
|
nu te pricepi la masini? pai si atunci de ce nu te documentezi. vrei sa -ti spunem noi tot? tu ce ai vazut in NFS vii si vrei pe bora ta ?
dupa ce PM mi-ai trimis, nici nu meriti sa mai deschid topicul asta. sa zici merci ca nu te invat gresit! |
bai frate, dar e al 'nspelea topic cu masina asta?
uite unde era PIMP si eu nu stiam... tu nu mai poti fi ajutat ! |
total de acord cu demin2609!!
frate daca ai bani cupara-ti unchiule o masina sport, la care sa nu te chinui prea mult sa o tunezi!! si cand nu stii prea mult mai bine taci, cum de altfel fac si eu deocamdata, mai citesti pe colo, pe dincolo, te documentezi, si aflii; dar faza cu ax cu clame e de rasul curcilor!! |
puteti sterge postu ...
|
puteti sterge posturile toate ale lui, chiar si contu'....
|
multi baieti au modificat dieseluri , si chiar si eu am in plan o chestie de genul asta ( la anu` )
Poti schimba turbina, un intercooler, injectoare cu un debit mai mare .. se pot face destule axul cu clame si debilmetrul lasa-le asa deocamdata :):):) |
alex, pustiu e banat. ;)
dar ramane topicul pt altii cu bora, sau TDI de 90 de cai. |
Quote:
da, deci pentru restul care nu au de gand "flame trower :) " sau nitro pe bora lor, sau tdi-urile lor.. se poate discuta pe topic |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning