![]() |
1 Attachment(s)
reportajul pro tv
|
:oops: sorry am uitat sa dau submit
|
In 4 labe si tot vin si eu ca \"gladiolele\" sunt inmuiate!!!!!
|
Am vazut reportajul: Caterinca! :D
Eu pe final intelegeam ca \"shoferii s-au intrecut in manele\" :lol: :lol: Cind colo erau \"manevre\"! Pacat ca nu au apucat sa filmeze clasele superioare dar nu mai aveau timp ca sa intre la shtiri!!! :? |
:lol:
Macati-ar tata manutele tale pe care le-ai fluturat 2 ore jumate :lol: Ne vedem data viitoare (Craiova, Bucuresti, sau oriunde va fi cursa NSL/LR). |
Data viitoare mai dai si tu starturi ca eu sunt acum grav avariat:)))
-Gladiolele sunt varza, febra latot spatele etc. Il astept pe M3CABRIO sa-mi aduca o perfuzie de la MC. :pelvic_th |
:lol: Daca tu ma iei de manuta si ma pui pe mijloc, dau din \"ghioceii\" mei pana fac spumele pe care le-am facut sambata, de frig.
|
Am si eu o intrebare catre Gratzian, unde se pun pozele de la corespondenti?
Pana atunci va mai pun adresa asta care contine poze de la prisma NSL si Baneasa NSL, la MR mi-a murit aparatu. https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...er=asc&start=0 |
fac ce fac si apr de fiecare data la tv L:::)))))))))))))))))))))))
|
*
pai na acuma.. trebuie sa iti sustii fanclubu babelor de la bloc :lol: :lol: :lol:
|
hehe TRA-ule maine poimaine te vedem prezentand vremea la TV :) poate o sa inchei starea vremi ceva de genul : ¨ si maine va fi o zi frumoasa pentru cursee...¨
bafta |
hehehhe cred ca pina la urma o sa scrie pe bloc aici locuieste domnu tra:)))))))))))))))
:pelvic_th :joy: lasa lasa ca meteo sa prezint nu e rau dar sa nu ma bage astia sa prezint horoscopu'l :wave: :dance: |
Bravo TRA`ule!
are dreptate aicad mai TRA-ule iar ai fost vedeta!felicitari oricum!ai fost tare!apropo unde ati umblat sambata dupa ce am vb in benzinarie ? ati zis ca veniti si voi...sau trebuia sa va iau si eu tot cu catuse ? A? :twisted:
|
salut. am incercat sa vad si eu filmul de la protv si nu se vede. am schimbat codecul (am pus ace mega codec pack 6) si e desincronizat (sunet fata de imagine)
poate uploada cineva un codec valabil pe aici va rog mul. sau macar sa imi spuneti cum se numeste ca tare vreau sa vad si eu reportajul calumea. |
Eu am Ace Mega Pack codecs si imi mere, nu stiu ce versiune, probabil 5.95
Cauta pe DC fisierul asta: ACEMCP595PROBETA2.exe |
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning