![]() |
Re: dacia de oradea
Jante ;)........
|
Quote:
|
Quote:
esti ridicol omule! |
Quote:
uhh...nush ce tzi se pare tzie acolo talent? sincer cu ceasurile alea ai stricat-o si mai rau... marfa masina ta...pt un anumit grup restrans de oameni... ma rog fiecare cu opinia sa |
totusi nu inteleg o chestie . bateria din portbagaj pentru ce este? ca nu vad nimic conectat la ea nici o borna nimic...!? pentru ce e? de rezerva sau?
|
presupun ca vrea sa lege lada cu woofer .. de bateria din spate:)
|
asta da:)) totusi eu intrebam pe bune:)
|
Quote:
bateria aia din porbagaj este a mea .... i-am dat-o pana is cumpara el baterie....shi el o reushit sa isi cumpere.... zilele trecute mi-o adus-o inapoi ....ca oricum nu am ce face cu ea pana nu imi iau o cutie de viteze.... apropo ... nu stie nimeni (in oradea)cam la cat este o cutie de viteze??? |
frate decat sa`ti iei cutie de Dacie mai bine pune una de Renault 5 sau ceva ce se potriveste....cat despre muzica sunt curios cum se aude difuzoru ala Pelying si de cati W e? cum au zis si ceilalti nu e cazu sa te superi si ia`o ca pe un sfat ca noi nu te invatam de rau: fa un suport la cassetofon ca da frumos si apuca-te de tuning calumea,lasa`o mai usor cu muzica deocamdata...astept poze..bafta multa
|
foarte, foarte, foarte, ... incredibil, extraordinar d URAT!!!!
|
Quote:
|
Poze cu exteriorul nu ai?
|
difu ala se aude bine adika mie unu imi place astazi l-am pus pe dacia mea
:P mi l-o dat mie...i-am facut alta cutie shi se aude bine :P intratzi pe linku meu o sa pun probabil maine nishte poze cu el :P https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/26330-dacia-mea-78-stadiu-modificar.html |
fiecare cu ce poate......
|
Desrul de dragutica masinuta dar dupa parerea mea mai e ceva de munk la ea asa k spor la treaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning