![]() |
Re: Audi S6 2.2 20v turbo
Turbina totusi ce este?k24 7200?Pentru 360 cp cred ca ar fi nevoie de galerie de rs2 minim si alte injectoare.Ai o poza cu galeria de evacuare care a venit cu masina?
Scrie te rog in topicul deschis de mine cu s4 sa nu deranjam pe cineva. Cu respect |
2 Attachment(s)
Quote:
Am incercat sa gasesc postul cu S4 deschis de tine dar nu l am gasit! Turbina e k24 7200 si galeria originala am inlocut o cu una de ss de 3,5'' mergand in 3'' inainte de catalizator sport si 3 pana la capat.Am atasat ceva poze cu noul setup sa caut sa vad daca mai am ceva poze cu vechiul. Pt 360cp ai nevoie de injectoare noi gen rs2 sau ceva similar dar sfatul meu e daca poti schimba downpipe ul cu ceva mai mare nu te gandi de 2 ori pt mine a fost o super se simte cum motorul merge mai lejer nu ai presiune asa mare pe evacuare si mult mai silentios chiar cu evacuarea stoc dupa catalizatoare. |
Imi cer scuze.Pe club audi am topic.
Daca turbina din setupul revo este k24 7200 sunt interesat sa o achizitionez. Cu respect, |
o masina superba atat estetic cat si tehnic. cred ca e o placere sa o conduci, sa ai grija de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning