![]() |
Si pe mine m-au itrebat daca DOD-u are 150 cp si ca ar avea SFI
Nu stiu.........n-am vazut motoru nicodata, dar problemele astea ar tebui puse la punct |
Nu mai conteaza ce a fost!
Pacat de SGM pentru ca lua locul 2 clar-doar USA-ul il batea acolo! Cat despre Aki cu Honda Civic STOCk a aratat ce poate sa faca! Felicitari organizatorilor,concurentilor ! Pacat de spectatori - erau sa sparga toata cursa! Atat am avut de zis! Iar JAX-ul putea sa comenteze ceva inainte de start-doar a stat acolo pe putin 20 minute si stia ce are SGM-ul sub capota! Dar asa sunt oamenii-nu stiu sa piarda! |
Asta este marea problema a curselor facute pana acum. Poate din lipsa de timp sau personal, oamenii se bazeaza pe bunul simt al romanului. Dar organizatorii nu isi dau seama ca nu exista asa ceva la noi si trebuie controale nene !!!!! Sunt multe masini care nu au ce cauta in grupele in care s-au inscris... Nu stiu cum se poate rezolva aceasta problema ca este chiar o problema... Nu este corect fata de ceilalti. Daca au nevoie de oameni cat de cat priceputi care sa isi dea seama ce fel de motor este, daca are turbina sau kompressor, chiulase si alte alea, sa zica si eu unul ma ofer voluntar, numai sa nu existe astfel de mancatorii. Nu din partea organizatorilor, D-ne fereste, ci din partea participantilor care... sunt prea disperati dupa o diploma si un capat de toba... Nu este corect !!!!! Fayrplay ??? Ce este aia ???
ps: despre Aki, Civicul stock de 125 de cai, a facut fara probleme o Calibra SFI... Asa ca e normal sa fie semne de intebare... |
Pot sa zic .........cea mai tare cusa a fost Sub. cu Por
|
... bravos la totZi ... organizatorilor LR & NSL ... tuturor participantilor shi spectatorilor ... care cat de cat ... au stat unde a trebuit!!! :D:D:D:D
a fost frumos ... o sa pregatim shi noi un videoclip ... sper sa va placa :D |
am shi yo o mica mare problema....???!!!
ce s-a intamplat la sfarsit de nu i-a mai lasat sa faca spectacol???din cauza publicului,din cauza ca lu' hai ii curgea benzina din rezervor sau dc???sunt total nelamurit. ei chiar vroiau sa dea ceva frumos shi organizatorii nu i-au mai lasat. chiar seby i-a aruncat cu o sticla in geam lu' txa(13) cand a dat 2 cerculetze shi un burn.pacat..doar era ultima cursa din an.akuma sa nu datzi in mine k n-am zis k n-a fost spectacol delok.nu stiam ce s-a intamplat shi atat. Gratzian: eu am vazut faza... nu sebi a aruncat sticla... ci andrei |
Nu stiu ce anume s-a intamplat!
Nu stiu daca a depins de organizatori!Si eu mai vroiam la liber dar..............asta e! |
a fost frumos... felicitari participantilor cat si celor care au indurat frigul...felicitari NSL si LR
pakat k a fost friiiiiiiiiiiiig (10x Polifem ;) ), si k marea majoritate a spectatorilor au fost romani prosti.... Felicitari Insomnia pt \"medaliile\" castigate.... |
offtopic
bogdan ce a facut--a castigat cu dgh(parca s-a dat cu el nuh?) sorry pt offtopic. |
Da a fost super!
Multi masini, multi pasionati, vremea frumosa :D Din pacate am dat cu Renault 5 Turbo si am pierdut 8) Ceky a fost una dintre surprize cu care a trebuit se vina Insomnia. A doua (Ducu) nu a iest inca :wink: Concluzia mea este ... Am nevoie de modificari 8) MULTUMIM ORGANIZATORI PENTRU CURSA! |
Re:
Quote:
nu Seby a aruncat cu sticla(din plastic) ci Andrei cu Subaru |
A fost o cursa cu adevarat foarte frumoasa da pacat de proasta organizare pt spectatori ,se putea da drumul si pe partea opusa pt a nu se mai inghesui lumea
Felicitari Aki ,printre putinii care se incadrau in clasa sa cu adevarat !!Da asta e :D |
sorry..nu am fost atent...conteaza ca nu s-a intamplat numik mai rau...
|
daca mai aduceai tu niste garduri de acasa poate erau si pe partea cealalta!!!
|
Pe partea cealalta nu aveau voie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning