![]() |
Re: Un golf II
poza de azi cu bara aproape gata ii mai trebe spritz chit dat si ii gata pt vopsit azi mam apucat si de taiat ce ii ruginit la ea poze maine seara
|
1 Attachment(s)
poza cu bara
|
Ai ceva de munca la batrana... felicitari ca nu renunti .
Buna alegerea jantelor, sunt perfecte pentru mk2.Ce culoare va fi masina la final, tot albastra? Mult succes in continuare. |
ms ii ceva de lucru ma asteptam sa fie mai mult dar nu ma plang culoare o sa fie una speciala inca nus asa hotarat mai vedem jantele or sa fie deocamdata astea nus bani de altele or sa vina .Si o sa fie BBS RS cu siguranta altceva no sa pun pe masina sa vedem modulare le-am ochit pe masina unui batran intr-o curte sa vedem daca vrea sa mi le dea la un pret decent :D
|
3 Attachment(s)
poza cu ce am facut azi am spalat "stomacu" masina interior exterior si curatat in habitaculul masini de rugina
|
Imi place cum ai inceput proiectul. Succes in continuare, sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos :D
|
ms mult daca o sa fie bani in continuare o sa iasa nici no sa ma grabesc ....
|
7 Attachment(s)
Dupa ceva timp am reusit sa vopsesc jantele poze:
|
2 Attachment(s)
Doua poze de azi am inceput sa asez aripi capota grila fata si bara
|
frumoasa masina .. astept un telefon in legatura cu piesele
|
hai ca iese treaba buna cu golful :D stiam masina de cand era la vanzare
ma bucur ca mai lucreaza cineva asa intens la golfuri pe aici prin zona :) cand termini da un semn ca poate facem o intanire pe undeva prin oras. spor la treaba! |
Ms se lucreaza se lucreaza si pe aicia in partea asta mai lent dar se lucreaza. Bafta si tu cu proiectu o sa ne intalnim salut
|
5 Attachment(s)
A inceput lucru serios la masina .De joia trecuta am sudat aripile spate segment reparatie.
Mia venit mochetele din portbagaj , am pus cauciucuri pe jante am inceput sa imi cumpar mastic pt izolat imdt ii gata de vopsit niste poze Si o poza cu ajutoru incurcator :)) |
Frumos, bafta :)
|
3 Attachment(s)
poze cu mocheta din portbagaj si caucicurile pe spate
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning