![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: supape Bov : Forge, Hks incepand de la 86 euro - discount special 4TuningRO 5%
3. Preturile nu sunt ale noastre sunt preturile oficiale care pot fi vizualizate si pe site-ul producatorului.[/QUOTE]
Eu nu v-am acuzat pe voi ca va puneti adaosuri astronomice ci doar intrebam de ce e asa mare diferenta de pret intre ele... In alta ordine de idei,exista sansa ca,in viitorul apropiat sau indepartat,pretul pt diesel sa se apropie de cel pe benzina? |
Re: supape Bov : Forge, Hks incepand de la 86 euro - discount special 4TuningRO 5%
Pt Ford Probe din pacate nu exista un kit dedicat dar poti folosi o supapa universala care in cazul celor de la Forge costa 107 euro. Ce intelegi tu prin cip adevarat ca sa vedem daca e acelasi lucru cu ce putem furniza noi.
Pentru Opel Calibra exista un kit oferit de Forge l-a pretul de 201 euro. Pentru relatii asupra costului de productie si a evolutiei preturilor produselor Forge va rugam sa va adresati adresei de contact de pe site-ul producatorului mai sus mentionat. |
Turbo timer se poate furniza fara nici o problema si costa 140 euro
|
pentru un clio 1.5 dci la cat ajunge?
|
La cat ajunge ce ....???? Care e subiectul intrebarii ???
|
Pt. un Ford Focus St cat m'ar ajunge costurile ?! si aceste BOV'uri sunt dupa sunete sau ... depinde de motor ?!
|
Am si eu o intrebare...nu ma pricep deci nu'mi sariti in cap:
- Bov-urile sunt special concepute ptr. motoare cu turbina sau merg si la cele fara? |
Nu exista inca supapa BOV special dezvoltata pentru Focus ST.
Supapa BOV sunt concepute pentru motoarele supra-alimentate. Faptul ca face sau nu face si cat de tare face zgomot supapa este un aspect colateral al problemei mai mult de show ele nefiind concepute pentru scopul de a face zgomot ci pentru a elibera suprapresiunea de pe admisie in anumite momente. |
Salutare,
Ai ceva si pentru rasnita mea Renault Megane Classic 1,9dTi 98CP, an fabricatie 2000, Turbo GARRETT M42, tip motor F9Q |
Din pacate nu exista BOV pentru Renault Megane
|
dar pentru un renault 19 cat ar costa un set?
|
Nu exista kit dedicat pentru Renault 19 dar cred ca poti folosi o supapa universala Forge evident cu conditia ca masina ta sa fiu una supralimentata.
|
RacingNick si aici te presez vre-un kit pt Logan 1.5 dCi 65 hp presupun ca e acelaci ca pe clio :P
|
Nu exista nici un fel de BOV pt Logan 1,5Dci
|
nu va suparati... un blowjob din asta pentru bmw'ul meu aveti!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning