![]() |
Re: Renault Clio 2.2 RS
super man ... sunt edy in caz ca nu stii :)))
blana masina ... de mult visai tu =)) de cand minteai lumea ca ai symbol cu 2.0 pe ea :))) |
Nu lumea, doar pe tine. Si nu minteam, pacaleam, ca eram pe jos de ras cand ma credeai ca am de la turbo la motor rs, pana te-ai plictisit si tu sa ma crezi.
Dar da, revederea e mereu buna :> La mai multi ani inainte! |
F frumoasa masinuta, sa o stapanesti cu placere.
Am si eu o intrebare: ce dimensiuni de anvelope ai trecute pe carte? Ca idee, poti lamina cu carbon cele doua trimuri de pe plansa de bord, se scot f usor si se pot face relativ repede. Numai bine! |
Salut.
195/45 R16 este dimensiunea maxima (si prezenta pe masina). Imi poti recomanda pe cineva care sa se ocupe cu laminare cu carbon? Multumesc |
1 Attachment(s)
in caz ca te hotarasti sa umblii la putere am eu un ecu resoftat de vanzare . Crede-ma e imensa diferenta intre comportamentul masinii inainte si dupa .
Nu cred ca va fi influentat cu mult consumul , poate doar cand dai in masina,in schimb e un avantaj mare comportamentul in turele mici si medii ,unde de fabrica masina e de asa natura setata sa traga doar dupa 5000 . Daca esti interesat imi poti da ECU tau si scadem 50 eur din pret . |
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
|
Nu iti pot recomanda pe nimeni in materie de laminat pt ca nu am lucrat cu nimeni...
In schimb poti lua legatura cu proprietarul acestei masini, din cate stiu eu si le-a facut singur ornamentele, chiar avea si un tutorial DIY pe un forum monomarca. https://forum.4tuning.ro/131-masina-m...-a/page-6.html |
Quote:
Quote:
Quote:
|
uitate pe el sa vezi daca e Sport GEN, nu de alta dar ala e standalone, si nu vad la ce ar ajuta pe o masina aproape stock . Sau fa-i niste poze .
Daca intr-adevar e sport gen 90 , nu costa decat vreo 1000 lire :) nu stiu daca accepta cineva sa vanda masina cu el sus . |
Piesa masinuta. Spor la carboane. Ai descoperit de la ce e trepidatia la relanti?
|
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
Pana la mecanici... poze. Daca tot am iesit sa ii fac poze la masina unui amic, sa o las pe micuta fara amintiri?
|
5 Attachment(s)
Poze. Am incercat sa repar problema martorului de ceata, care se aprinde in bord la frana si avarii, dar n-am avut succes. Plus poze cu stickerele puse pe asta mica si pe surioara mai mare.
|
1 Attachment(s)
ClubClio Rulllzzzz :))
ON Topic: la mine a fost de la stopuri.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning