Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   renault laguna ph1 (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/263166-renault-laguna-ph1.html)

fascistu 18-06-11 10:56

Re: renault laguna ph1

mie pana acuma nu mi s-au indoit si nu pot sa spun ca am cea mai mare grija de ele.... circul in fiecare zi pe drumuri destul de rele, acasa-servici, si nu au nimic le am deja de un an de zile :)

sequention_cielo 18-06-11 12:49

@barbosa poate am vazut ceva asemanator dar stiu ca erau pe 16 ce am vazut eu(le-am vazut mai demult ) ; my mistake:???: oricum imi plac astea cum arata :-)

barbosa 18-06-11 13:26

Quote:

Originally Posted by fascistu (Post 4405648)
mie pana acuma nu mi s-au indoit si nu pot sa spun ca am cea mai mare grija de ele.... circul in fiecare zi pe drumuri destul de rele, acasa-servici, si nu au nimic le am deja de un an de zile :)

Iti platesc eu vulcanizarea ca sa-ti demonstrezi singur ca-s strambe :D
Cand zic strambe nu ma refer la praf.
La testul surubelnita, cand o pune la invartit orice janta atinge dupa o vara, pana si eu am patit-o iar jantele de bmw sunt tari nu moi si merg foarte atent, chiar ocolesc ca sa mergi pe strazi asfaltate bine.

fascistu 18-06-11 14:06

nu-i nevoie sa imi platesti, in urma cu o luna jumate am fost cu ele la vulcanizare, dupa ce le-am vopsit sa imi puna cauciucurile, le-am verificat inainte de vopsire cu cauciucuri pe ele si fara, si dupa vopsire la fel, merg la aceeasi vulcanizare tot timpu si sunt la fel cum au fost cand le-am luat :) din fericire inca nu s-au strambat...eu nu zic ca sunt jante perfecte... nici pe departe asa ceva :D ... dar deocamdata vad ca tin.... ii clar ca orice janta se stramba dupa ceva timp, la drumurile noastre....

fascistu 08-07-11 16:47

8 Attachment(s)
cam asa arata interioru meu acuma, am reusit sa termin cu scaunele si stalpii... urmeaza bordu, manerele, panourile si asa mai departe :D ....

bib_andrey 08-07-11 18:03

Frumos ;)

fascistu 08-07-11 19:44

multumesc :D

sequention_cielo 09-07-11 17:43

Oaauu :shock:Interiorul este facut de tine ?

fascistu 09-07-11 20:47

scaunele nu, doar stalpii si ce urmeaza sa fac... o sa fie de mine, am vrut sa ma bag si la scaune, dar nu am decat masina de cusut dinaia electrica, normala si are pasu la ata prea mic... nu ma prea pricep eu la ele, ar fi fost primele si am zis ca nu ma risc...

sequention_cielo 10-07-11 21:28

Daca poti sa-mi dai un PM cat a costat afacerea si sa ma pui in legatura cine face ca m-ar interesa si pe mine , sunt la 2 pasi de voi si imi place enorm cum arata la tine:-)

fascistu 27-10-11 21:08

7 Attachment(s)
hmmm am cam uitat sa mai dau pe aici pe la voi.... despre ce vorbeam ultima oara..? despre tapiterie parca.... am terminat cu interioru masinii de vreo 2 luni cam asa.... postez niste poze , tare as vrea niste pareri, desi cred ca am mai spus si mai sus nu sunt multumit de scaune .... in rest am facut eu, stalpi, vopsit bord, aa doar volanu mi l-a imbracat un prieten...

All times are GMT +2. The time now is 08:22.

- Copyright 2026 4Tuning