![]() |
Re: CRX City
Quote:
|
Quote:
coooot coot cooot cooodac chicken ? |
da ma , cand e gata masina ne dam ... nu am mentionat o data anume cand am zis ca vreau sa ne dam asa ca nu forta lucrurile.
acum imi e clar ca nu o sa ne dam saptamana asta. |
:blahblah:
Quote:
:blahblah: :blahblah: :blahblah: Fapte nu vorbe!! :) Chiar sunt curios.... de rezultat. |
Quote:
si eu am probleme la masina ...chiar imi bate un boltz ..si se aude tare ..dar ma dau ...nu o sa ma ascund acum dupa chestia asta... cand te simti gata ... cauta-ma .... ma recunosti usor acum dupa sunetul pe care il fac ... |
ionute nu ma ascund de nimic ... asa ca nici macar sa nu te gandesti sa ma intepi cu chestii de genul ala.
masina nici de mers pe strada normal cu ea nu e buna si tu vrei sa ma dau cu tine ??? esti inconstient ? timp e , bani sunt , ai rabdare. |
Quote:
tu ce ai vrea ? sa te dai..., sa fie si sigur ...sa fie si legal ...sa nu se strice nici masina..... nu se poate :) ne dam si noi cu ce avem.... daca e sa mergi cu frica ... pai asa poate sa te ia unu din spate sau sa nu cedeze prioritate si sa te mierleasca in timp ce tu te plimbi ca omu cu muzica in blana.... you give some you take some.... mai vb |
pana nu simt un minim de siguranta nu ma MAI dau.
o sa dureze cam o sapt sa vina piesele si sa fie totul pe linia de plutire cu masina. daca ma astepti bine , daca nu .... iarashi bine. |
Quote:
|
hai sa ne dam :) cum era ? cooott coooott coooooddaaaacccc chicken ?
glumesc desigur :) stiu ca ai probleme la motor si nu are nici un sens :) |
Please help!
:?: Salut. Sunt Ovidiu din Braila. Sunt nou la 4Tuning si as vrea un pic de ajutor. Imi plac CRX-urile si vreau sa imi iau si eu una, dar pe cea care am pus ochii are ceva probleme la motor (1991, 1.6l VTEC). Stiti vreun mecanic beton prin zona noastra care sa se bage sa readuca la viata acest tip de motor? Am o mare rugaminte sa ma anuntati si pe mine pe messenger la user : therealovy77 sau mail yahoo acelasi user.
|
sigur ca se poate. suntem chiar experti in honde.
|
Deci sa ma bag sa o iau? Cu cine iau legatura dupa aceea? TazzY mi-a recomandat un anume Liviu din Galati, e ok? Sau era vorba de altcineva? Multumesc de ajutor.
|
e vorba de aceeasi persoana.
|
dar alea 2 crx din spate de la modern dc mor acolo???.....nu se mai poate face chiar nimic cu ele,k e mare pacat de saracele masinutze......:sad: :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning