![]() |
Re: VAND manta A !!! Va spune cv?stiu! foarte rara!
am si io 3 manta B din care doua inmatriculate asa ca nu sunt chiar asa de rare mantele.
Modelul A insa este ceva mai rar. Anul trecut parca s-a vandut unul cu mult sub 3000 si arata bine. Fiecare cu ale lui insa, nu discut pretul. Daca insa ai inceput cu motor de XE sau BMW pe Manta A, pai numai in RO sa mai iei ceva bani de la vreun "raisar" ceva, dar nici gand sa iei cat face masina. Nu o fi CIH ala capodopera, dar daca pui motor de BMW (clar ca nu il omologheaza nimeni) atunci la nemti poate sa iei 1000 pe ea. Masina asta nu se face pentru putere ci pentru originalitate. Orice bucata din ea care nu e de Manta A scade drastic pretul. Asa ca incepe sa desfaci la ea, sa o reconditioneazi si nu sa tunezi si sa "fulgerezi" :) ca oricum nu iti da nimeni 5000 pe ea. Tine-o pt tine si fa-o faina. |
POZE??????
o poza face cat 10 pagini scrise.... |
Manta A sunt pe putin 10 buc in tara, una cu 200Eu pe care nu am achizitionat-o eu, a ajuns la fier vechi acum 6-7 ani, pt ca NU AVEa serie sasiu, deloc, si avea si 2 motoare de 2L, interior lipsa, alarma si inchidere puse ulterior, spoiler fain pe fata, cam retro, intreaga absolut pe exterior..si stopurile au ajuns pe dacia omului si cu asta basta Manta A..
Deci sunt, vor mai veni si foarte bine,. acuma fiecare cere cat vrea, daca aveti bani discutati cu omul, daca nu, lasati-l in pace ;) |
se poate inchide .. multumesc frumos! (masina a plecat din tara)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning