![]() |
Re: SfAt Achizitionare cd player auto..!
mersi fain ca m-ai lamurit..deci zici ca daca jvcu are iesire de amplif..sal iau pe ala in locul pionerului?
deci tu cand ai vazut mp3 ala :JVC KD-R401 nu avea iesiri din alea..(cu rosu si alb) |
Quote:
nu pot sa zic sa cumperi jvcu dak are iesire de amplif, ar trb sa asculti ininte toate variantele si apoi sa te hotarasti. |
Quote:
KD-R401 Receptor CD/USB cu intrare AUX frontală http://www.jvc.ro/images/photo/114433_kd-r401_e.jpg Conexiunile USB şi AUX frontale permit conectarea rapidă la playerele audio digitale, memoriile USB sau la alte dispozitive externe, pentru redarea melodiilor preferate. Puteţi căuta rapid melodia dorită folosind tasta de meniu şi butonul de volum. Amplificatorul MOS-FET şi convertorul DAC pe 24 de biţi generează un sunet de ξnaltă calitate, ξn timp ce egalizatorul iEQ pe 3 benzi permite personalizarea sunetul ξn funcţie de preferinţe.
MOS-FET 4 x 50W 24 biţi DAC iEQ parametric pe 3 benzi Port USB frontal (MP3/WMA) Compatibil MP3/WMA cu ID3/WMA Tag (CD/USB) Tuner Radio Data System Tuner HS-IV Control nivel sunet Nivel de ieşire linie 2,5V Terminale ieşire (spate sau subwoofer) Intrare AUX frontală |
mersi fain...:) si eu am gasit peste tot ca ar avea iesire rca..in fine...
mai am o curiozitate : deci JVC-u scoate: Continous power output: 4CH x 19W RMS at 4 ohms and no more than 1.0% THD + N (THD dupa cum scrie la 19 W nu ii mai mare de 1%) in schimb pioneerul scoate : Continous power output: 22W RMS x 4 la 4 ohmi cu 5% THD ,both channels driven(nu inteleg ce inseamna asta) iar la THD mai mic sau egal cu 1% scoate 14w RMS in concluezie pioneeru are o distorsiune armonica mai mare la 22w..dar scoate 22w...pe cand jvcu scoate doar 19 cu THD 1%...o sa se simta tare la pioneer THD 5%? |
Quote:
|
da..bineinteles ca nu pot..stiu asta..dar sa zicem ca daca pe amandoua playere dau volumul in asa fel incat sa ajunga la sa zicem 19w.....s-ar auzii la pioneer distorsiuni..sau aproape insesizabile
|
s-ar auzi distorsiuni si la pioneer.
|
mai astept si alte pareri:)...
|
Uite, cum sta treaba...
Majoritatea, sau chiar toate playerele, au puteri cuprinse intre 15-30W RMS... aia e puterea lor nominala, unde scot toata gama de frecvente, in mod "curat". Doar playerele din alta gama de preturi, au puteri de peste 30W RMS, dar alea oricum sunt mai mult decat scumpe. Parerea mea, este sa te orientezi catre un player care are minim o pereche de iesiri RCA, si pe langa player sa iti iei un amplificator. La mine pe iesirile playerului nu am legat nimic, iar pe una dintre perechile de iesiri RCA, am un amplificator 6x150W RMS. Bine... aici depinde de fiecare... poti sa alegi sa amplifici doar 2 boxe, sau doar 4... asta ramane la alegerea ta. Dar ideea principala, este... Un player nu va furniza niciodata putere suficienta pentru niste boxe serioase, si nici nu va avea acceasi claritate. Referitor la acel JVC, l-am avut, si inca in mai am(dar nu pe masina), si are o pereche de iesiri RCA, deci daca ti-l place, ia-l, pentru ca iesiri de amplificator are acest model. Sper ca ti-am fost de folos. Succes! |
Quote:
domnule am cateva intrebari 1.arata-mi un player cu mai mult de 18W RMS pe iesire fara distorsiuni. 2. arata-mi un amplif pe 6 canale care sa aibe o singura intrare RCA. PS cum mai merge masina? \m/ |
Quote:
2. Cine a zis, ca ampliful meu are doar o intrare RCA? :-" :P Eu folosesc un spliter Pioneer, ca sa-mi impart semnalele, care are rol de egalizator si preamplificator... Masina merge, benzina sa fie... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning