Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   20.11.2004 - INDEMANARE - CRONO CV (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv.html)
-   -   Curse + politica=lipsa de RESPECT (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv/2627-curse-politica-lipsa-respect.html)

4wheels 21-11-04 13:46

pe langa ca a fost o politica fara sens, am mai stat si o ora sa ma chinui sa-l dezlipesc de pe geam. :idea:

4wheels 21-11-04 13:49

Oricum mi-a plakut de Lucian cum ne-a arumentat. Multumiri Lucian

Lucian 21-11-04 13:49

Eu 2 min.

Lucian 21-11-04 13:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NOStim\"
Oricum mi-a plakut de Lucian cum ne-a arumentat. Multumiri Lucian

Nu inteleg la ce te referi , dar oricum , cu placere !

mI^cHeLLe 21-11-04 14:11

poate n-ar trebui sa comentez pt ca nu am fost acolo...dar din cate am inteles a fost o cursa cat de cat reusita ....asa ca nu inteleg care e problema ca au fost ajutati de cine au fost ajutati.Pana la urma scopul scuza mijloacele!
Important e ca s-a tinut cursa si lumea s-a simtit bine (in ciuda frigului)!

WYK-ul 21-11-04 17:23

Sal
Ce daca au fost 3 bannere cu psd+pur acolo, ce daca au venit un grup psd+pur acolo? Fiecare si-a vazut de treaba lui. Organizarea a fost tare. Cine voteaza cu Basescu si altii nu isi schimba decizia din cauza stikerelor de pe geamurile participantilor, cu atat mai mult eu si altii care ne-am chinuit pana ne-am rupt unghiile sa le scoatem... asa ca nu psd+pur conteaza ci organizarea, care repet, a fost jmechera.

ffocus 21-11-04 17:30

ce PSD? ce DA? CEA MAI BUNA ORGANIZARE PANA ACUM!!!!! :peace:

MaF|OtU 21-11-04 17:44

Multumim ffocus :!: :!: :!:
Asta asa este ce conteaza PSD sau ce este acolo ... conteaza ce participa si ce spectacol avem :!:
:wink: :wink:

Lucian 21-11-04 20:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"

10X

COObra 21-11-04 21:00

oricum in afara de comentarii aici pe forum .....nu a impresionat de loc avionul, gecile si afisele cu PSD
oricum nu au hotarat pe nimeni sa voteze PSD.
desi cred ca ar fi fost mai favorabila o reactie pozitiva. poate tot ei ajung la putere si eu personal cred ca cei din politica pot ajuta acest sport (pe oricare altul de altfel)
concluzia e ca de fapt noi sar putea sa avem nevoie de ei mai incolo
ei voteaza legi
nu uitati ca e in prioiect o modificare la regulamentul rutier care da voie cu detectoare de radar :wink: (asta doar ca exemplu)

maryo 21-11-04 21:29

Aici se discuta despre o cursa nu despre POLITICA!
Inca o data o spun:-nu conteaza cine organnizeaza curse atata timp cat EXISTA aceste curse!
Cat despre PSD-pe mine nu ma impresioneaza cu nimik si 3 stikere nu imi schimba punctul de vedere-tot ca pe niste rahati ii vad asa ca....!
Inca o data felicitari organizatorilor!
Au reusit sa faca o cursa si asta este cel mai important pentru noi toti!

Carmen 21-11-04 23:51

Lucian, s-a strigat \"Votati cu...\", numai ca nu a fost PSD, ci PRM! :lol: A fost chiar amuzant tipul care striga asta pe podium...
Critica este binevenita atunci cand este facuta in scop constructiv, dar pana acum am observat ca nu este cazul. Important este ca se organizeaza CEVA, indiferent de sponsori. Dar vad ca de cand a aparut NFS2 multi au devenit carcotasi...

JKV 22-11-04 00:57

Eu, nu o sa ma duc sa votez. Votul este un drept nu o obligatie. Asta e parerea mea. Nu vreau sa ma gandesc dup-aia daca am votat cu cine trebuie, sa ma cert cu lumea ca de ce n-am votat pe altu' s.a.m.d. Din punctul meu de vedere, scena politica actuala nu cuprinde un partid in care eu sa-mi regasesc principiile.

Si acum sa recunoastem ca ideea cu avionasul a fost beton. Sincer, eu cand l-am vazut am simtit nevoia sa aplaud...ca se agatase si banner-ul respectiv de el, e partea a doua....

Intr-adevar scopul scuze mijloacele. Ei ne-au ajutat, noi i-am ajutat. Eu nici nu prea vad ajutorul nostru sincer. Ca nu am facut mare lucru. Am intins cateva banner-e si am pus cateva sticker-e cu numele lor si-atat. In fine e treaba lor.

ion 23-11-04 16:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"

10X

Proba de modestie.
Ti-au murit laudatorii sau n-ai bani de plata.

Lucian 23-11-04 16:25

Ion . Cica are 32 de ani dar e mai credibil 3,2 ! Hahaha , esti chiar hilar mai amaratule !

All times are GMT +2. The time now is 20:52.

- Copyright 2026 4Tuning