![]() |
Re: bari auto second hand
Quote:
|
vand barii auto toate marcile sh....
tel.0761570292 nume.bobi judetul.bucuresti sector 5 pret.10 buc.100 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
bara fata M 3 60
|
17 Attachment(s)
marfa noua
|
Salut !
Bara fata opel astra g Diesel....Complecta?...pret? |
bara fata sa bara spate pentru o mazda 323 S V BA , an 1996 ai cumva ??
|
3 Attachment(s)
de astra g nu mai am nimic momentan.
Aduc bari doar dupa anul 2000 nou Bara fata octavia II RS 500 lei |
Ok,anuntama cand aduci!
|
salut, o bara fata audi s3 8l 1997-2003, la ce pret poti aduce?
|
bara fata ford mondeo mk3 zetec s, daca poti aduce si un pret informativ
|
bari de SFI pentru vectra A???
|
bara de e60 o mai ai
|
Bara de audi a4 b7 s-line mai ai ? ar fi frumos sa aiba si grila. si la ce bani . multumesc.
|
43 Attachment(s)
reducere de Paste incepand de azi 10.04.2012 pana pe 20.04.2012 orice spoiler din postul de acum...costa 100 lei
spoilerele sunt :-ford focus mk1 (fata) -opel astra g (fata) -dacia sandero (spate) -vw golf 6 (fata) -vw passat (fata) -citroen c4 coupe (fata) -crysler 300c (fata)- crapata in dreptul farului dreapta -audi a6 (fata) -skoda superb (spate) -vw passat spate -fiat scudo fata -ford fusion fata -opel corsa (spate) -2 bucati -seat ibiza fata-spate -fiat punto (fata) -bmw seria 6 (fata) -renault symbol fata -opel astra H facelift -fata-spate -vw polo fata-spate -vw golf 4 fata -toyota yaris fata -toyota corolla fata -renault scenic fata -citroen c3 fata -chevrolet aveo fata -peugeot 206 fata-spate -ford fiesta fata spate -daewoo cielo -opel astra g spate -peugeot 407 spate -renault megan spate 2 bucati -renault clio fata spate -toyota avensis -skoda octavia 2 Aici am scris o parte din bari,daca aveti nevoie de vreo bara intrebati-ma aici sau la telefon .Pentru ca oferta sa fie valabila ma sunati si imi ziceti ca ati vazut anuntul cu toate barile la 100 lei. 0762442728 - |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning