Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Propuneri sticker E30 Meeting 2011 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/262616-propuneri-sticker-e30-meeting-2011-a.html)

alexone 06-06-11 21:55

Re: Propuneri sticker E30 Meeting 2011

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 4377971)
Cum frumusetea sta in detalii,si nici un model nu dispune de asa ceva..a iesit asta,nu am timp sa mai scriu acolo "E30 meeting 2011 Dirste/Brasov" daca tenteaza pe cineva sa faca asta ar fi ceva..cam tarziu m-am trezit si eu :)

In primul rand puteai sa incerci sa fii original nu sa combini propunerea 1 cu propunerea 2. Ideea este ca machetele mai pot fi modificate in mai bine ca in orice "design contest". Scopul acestui poll este sa gasim o varianta cu o idee buna ca forma si asezare pe care sa o putem imbunatati eventual impreuna cu ceva idei.

waste31 07-06-11 00:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4378936)
In primul rand puteai sa incerci sa fii original nu sa combini propunerea 1 cu propunerea 2. Ideea este ca machetele mai pot fi modificate in mai bine ca in orice "design contest". Scopul acestui poll este sa gasim o varianta cu o idee buna ca forma si asezare pe care sa o putem imbunatati eventual impreuna cu ceva idei.

Ultima mea incercare.

GCI geoo 07-06-11 07:25

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 4379307)
Ultima mea incercare.

bunnn -mai ales ca ursul are bbs rs .... slabiciunea mea

dar din pacate cum se spunea intr-un post de acum cateva saptamani ... acesta nu are marginile bine conturate pentru a vedea clar unde trebuie decupat.

toate bune !!!

waste31 07-06-11 08:57

Quote:

Originally Posted by GCI geoo (Post 4379464)
bunnn -mai ales ca ursul are bbs rs .... slabiciunea mea

dar din pacate cum se spunea intr-un post de acum cateva saptamani ... acesta nu are marginile bine conturate pentru a vedea clar unde trebuie decupat.

toate bune !!!

se mai poate lucra...si elimina din detalii..dar macar e ceva facut si nu luat de pe google.

waste31 07-06-11 09:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 4379642)
se mai poate lucra...si elimina din detalii..dar macar e ceva facut si nu luat de pe google.

........

FUYO 07-06-11 12:25

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 4379852)
........

E30 Meet Weekend suna ciudat. In rest mie imi place grafica masinii, ar fi putut iesi ceva fain din ea, dar in forma actuala nu este un sticker, iar timpul e scurt.
Propunerea 2 arata destul d OK, dar nici aceasta nu are contur si imaginea e de calitate slaba. Incercati sa dati inca un click pe el sa intre in Zoom, apoi incercati acelasi lucru cu Propunerea 1 si observati diferenta.

waste31 07-06-11 13:03

Quote:

Originally Posted by FUYO (Post 4380157)
E30 Meet Weekend suna ciudat. In rest mie imi place grafica masinii, ar fi putut iesi ceva fain din ea, dar in forma actuala nu este un sticker, iar timpul e scurt.
Propunerea 2 arata destul d OK, dar nici aceasta nu are contur si imaginea e de calitate slaba. Incercati sa dati inca un click pe el sa intre in Zoom, apoi incercati acelasi lucru cu Propunerea 1 si observati diferenta.

eu tot nu inteleg cum va fi facut stickerul,sunt multe feluri de a`l printa ! ce anume nu e printabil nu inteleg,are rezolutie. si punctul forte pe care am mers a fost originalitatea,am combinat 2 elemente facute de la 0 , pe cand restul a mai dat si`un google.vreti originalitate si votati ceva existent..si inca ceva ce nu inteleg,de unde pana unde atat timp limita,vorbim de niste stickere nu de vopsit masini,il pot modifica in asa fel incat sa iasa sticker, probabil ma consum eu prea mult pentru un sticker..

alexone 07-06-11 16:38

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 4380233)
eu tot nu inteleg cum va fi facut stickerul,sunt multe feluri de a`l printa ! ce anume nu e printabil nu inteleg,are rezolutie. si punctul forte pe care am mers a fost originalitatea,am combinat 2 elemente facute de la 0 , pe cand restul a mai dat si`un google.vreti originalitate si votati ceva existent..si inca ceva ce nu inteleg,de unde pana unde atat timp limita,vorbim de niste stickere nu de vopsit masini,il pot modifica in asa fel incat sa iasa sticker, probabil ma consum eu prea mult pentru un sticker..

probabil iti doresti foarte mult sa fie printat un sticker facut de tine.
uite aici originalitate www.dadesign.ro

waste31 07-06-11 16:44

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4380648)
probabil iti doresti foarte mult sa fie printat un sticker facut de tine.
uite aici originalitate www.dadesign.ro

nu e cazul , nu fac stickere in fiecare zi,doar ca nu`s multumit de stickerele care sunt propuse,nu spun asta sub nici o forma de ofensa pentru cei care au facut modele,probabil nici ei nu fac stickere in fiecare zi ,tu in opinia ta ti-ai pune un sticker ,luat de pe google, pe masina ,tinand cont ca evenimentul e un 1st si o nota de originalitate nu strica,sau chiar luam tot din curtea vecinului ?
Irelevant link`ul tau,si eu unul fac design industrial,nu inteleg deloc faza cu linkul.

Cipilica 07-06-11 17:38

Va rog sa incetati cu cearta asta neconstructiva.
In primul rand stickerele au fost deja propuse si in momentul asta deja se voteaza unul din ele. Daca nu ati avut timp sa le faceti in 2/3 luni de cand am deschis provocarea imi pare rau dar mai sunt si altele de facut, nu stam sa ne plafonam de niste stickere.
In al doilea rand, tinand cont de faptul ca unul din primele doua stickere va fi ales dupa cum se desfasoara votarea, va rog sa aduceti argumente in ceea ce priveste originalitatea lor. Eu am plecat de la ideea de a face ceva special pentru aceste meeting si asta as vrea sa se intample. Sa avem stickerul nostru care sa devina traditional pentru acest meeting. Vom lua masuri in consecinta cu acuzele fondate aduse.
In al treilea rand, asa cum am spus, e cam tarziu sa mai stam dupa stickere, asa ca vrem nu vrem o sa alegem unul din cele prezentate. La sfarsitul saptamanii vreau sa am situatia clara, sa stiu si eu un cost, pentru ca de asta mai depind si altele.

Spor la votare.

waste31 08-06-11 11:22

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 4380808)
Va rog sa incetati cu cearta asta neconstructiva.
In primul rand stickerele au fost deja propuse si in momentul asta deja se voteaza unul din ele. Daca nu ati avut timp sa le faceti in 2/3 luni de cand am deschis provocarea imi pare rau dar mai sunt si altele de facut, nu stam sa ne plafonam de niste stickere.
In al doilea rand, tinand cont de faptul ca unul din primele doua stickere va fi ales dupa cum se desfasoara votarea, va rog sa aduceti argumente in ceea ce priveste originalitatea lor. Eu am plecat de la ideea de a face ceva special pentru aceste meeting si asta as vrea sa se intample. Sa avem stickerul nostru care sa devina traditional pentru acest meeting. Vom lua masuri in consecinta cu acuzele fondate aduse.
In al treilea rand, asa cum am spus, e cam tarziu sa mai stam dupa stickere, asa ca vrem nu vrem o sa alegem unul din cele prezentate. La sfarsitul saptamanii vreau sa am situatia clara, sa stiu si eu un cost, pentru ca de asta mai depind si altele.

Spor la votare.

Nu e nici o cearta , si ca argument pentru sticker e nevoie doar de un search pe google cu "bmw e30 sticker" deci ce avem noi acolo la votare nu e al nostru.
Apropo cum vor fi scoase stickerele ?

VaLeX 08-06-11 11:22

Va certati pentru un sticker , dar majoritatea nu au fost de acord sa fie ceva profi in privinta acestui meeting , si cand spun ca nu au fost de acord , ma refer la acei 50 de roni pt. detalii. O sa iasa asa cum v-ati implicat ..asta e parerea mea care sunt outsider si daca am deranjat cu acest post , imi cer scuze ...dar cred ca am intrat de mult mai multe ori sa vad cum se desfasoara acest eveniment decat alti posesori de e30 , chiar daca nu am ..sunt fan Urs.

Sper sa fie un eveniment reusit , mult succes cu el ..si toata stima pentru cei care s-au implicat cu adevarat , stiu cum e sa vrei sa faci ceva ...pentru tine , pentru altii ...si sa vezi ca pana la urma trag 3-4.
Inca o data , SUCCES !!

alexone 08-06-11 12:04

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 4382617)
Nu e nici o cearta , si ca argument pentru sticker e nevoie doar de un search pe google cu "bmw e30 sticker" deci ce avem noi acolo la votare nu e al nostru.
Apropo cum vor fi scoase stickerele ?

Ce gasesti pe google e o poza.
Eu am macheta facuta vectorial facuta evident dupa o poza.
Nu cred ca tu ai desenat pur si simplu macheta, tot dupa o poza e facuta.
Nu prea inteleg ce vrei sa zici cu originalitatea, un E30 e un E30 ... vrei sa inventam noi roata.

Cel mai mult conteaza faptul cum voteaza oamenii.
Eu nu iti voi mai raspunde pe aceasta tema. Daca vii pe 25 iunie poate ne si intalnim si stam de vorba la o bere ca amici. Cearta nu e mereu constructiva ...

Cu stima,
Alex

P.S.: bine ca tu esti original ... http://www.driver.ie/forum/showthread.php?t=88521

waste31 08-06-11 12:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4382738)
Ce gasesti pe google e o poza.
Eu am macheta facuta vectorial facuta evident dupa o poza.
Nu cred ca tu ai desenat pur si simplu macheta, tot dupa o poza e facuta.
Nu prea inteleg ce vrei sa zici cu originalitatea, un E30 e un E30 ... vrei sa inventam noi roata.

Cel mai mult conteaza faptul cum voteaza oamenii.
Eu nu iti voi mai raspunde pe aceasta tema. Daca vii pe 25 iunie poate ne si intalnim si stam de vorba la o bere ca amici. Cearta nu e mereu constructiva ...

Cu stima,
Alex

P.S.: bine ca tu esti original ... http://www.driver.ie/forum/showthread.php?t=88521

Stema am luat`o pur si simplu,recunosc era deja existenta si dadea cel mai bine pe langa masina,si cat despre schita aia,da e desenata manual de catre mine cu tableta grafica,dovada am poza dupa care a fost construita.
Si repet nu se cearta nimeni,e prost interpretabil modul asta de comunicare.

Madalik 08-06-11 21:59

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 4379307)
Ultima mea incercare.

Imi place stickeru ,pacat ca l`ai postat prea tarziu si nu a intrat in propuneri,eu unul l`as fi votat....
Tot respectul pentru cei care s-au implicat si au postat exemplare de stickere.....Am votat propunerea Nr.2

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning