![]() |
Re: Maşina mea: Vauxhall Astra G
Quote:
|
Cum deschizi uşa la şofer, undeva pe stālp, ceva mai jos (unde ai "cārligul" de la uşă!
Nu ne mai zici nimic de maşină? |
Arata bine, pacat ca are volanul pe partea gresita.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
astazi am incercat sa trag cablu alimentare pt amplificatoare si surpriza, nu gasesc nicio "gaura" spre habitaclu. Am incercat sa desfac acea "carcasa" pe unde intra instalatia electrica in habitaclu si surpriza, toate acele fire nu se continua inauntru, e defapt mufat acolo sau ceva de genu. Si cand o problema nu vine niciodata singura a aparut una si mai mare acum, numai apar toti martorii la bord, turometru nu funct. :sad: Cel mai sigur de aici trebuie sa fie problema, sa numai faca contact pinii toti, am incercat de mai miscai de ea si nimic...
HELP :!::!: :cry: |
dai foc :))
pai cum ma? nu ai mai avut alimentare pana acum trasa? ai avut wireless? |
Quote:
|
Trebuia sa cauti pe net informatiile si apoi sa te apuci de treaba. Astra G nu are gaura pe unde sa tragi cablul de alimentare, trebuie sa dai tu o gaura, majoritatea au scos torpedoul si au dat gaura pe-acolo. Trebuie sa fii foarte atent unde dai acea gaura sa nu atingi ceva prin compartimentul motorului.
Si a-2-a metoda o ai aici http://www.astraownersnetwork.co.uk/...ough-bulk-head |
1 Attachment(s)
|
multumesc pentru ajutor. Cel mai probabil voi incerca sa gauresc undeva, problema primara este acum cea cu turometru, martori si sa verific maine sa vad mai exact ce nu functioneaza. Sa mai umblu iar la "mufa" aia la care am un acces nemaipomenit de prost.
|
6 Attachment(s)
am rezolvat problema cu turometru si martori, am desfacut iar acea "mufa" am suflato putin si am stranso la loc, probabil nu facea contact vreun pin...
Ceva poze recente cu pozitiile si difuzoarele medii, inalte |
Ai reusit pana la urma sa tragi cablul de 35?
Cu ce e insonorizata usa, cu aluband? |
am avut si eu difuzoare destea pe un astra F bertone si se auzeau bine!pe G cum se aud?
|
Nu-mi dau seama..ce difuzoare sunt ? Kicker ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning