![]() |
Re: E30 - T F B ....OEM STYLE
arata f bine... cred k i-ar prinde bine o buza de IS ...
|
Quote:
|
NXdev- mersi f mult,inca o data, pentru apreciere:D
Apropo de buzaita IS...urmeaza sa vina, dar pana una alta ursu o sa primeasca pragurile din plastic, cele de touring. O sa revin maine cu poze. |
:peace::dance:..am vazut ursul live.......este intr-o forma de zile mari.....este fff inchegata masina....bafta si spor cu ea.....merita si ea o ceruire interioara :lol:
|
Frumos ursu, culoarea se potriveste de minune. Ramai la azev-uri? Pisica aia neagra a cui e ? :D
|
Z E K Y= ms inca o data pentru cadoul facut. Saptamana viitoare sper sa o ceruiesc ca la carte.:D
Sprinter= deocamdata o sa raman la azev-uri(pe viitor poate niste modulare), iar pisica este a unui foarte bun prieten. |
4 Attachment(s)
In seara asta am luat si pragurile de la vopsit. O sa pun cateva poze...:D
|
[QUOTE=alinursM30;4381210]Z E K Y= ms inca o data pentru cadoul facut. Saptamana viitoare sper sa o ceruiesc ca la carte.:D
Sprinter= deocamdata o sa raman la azev-uri(pe viitor poate niste modulare), iar pisica este a unui foarte bun prieten aproape ca si un frate:D |
cu placere man...mi-a placut foarte mult ursul tau....8)
o sa urmaresc topicul asta cu o atentie sporita :-P O E M Style |
Quote:
|
Quote:
|
|
obraznic rau ursul asta, ce facea prin brasov, prea tare @ giratorii ;) thumbs up si pentru masina, e .. tipla :D dar e si normal daca are garaj 8)
|
Quote:
|
TE FUTBINE !!! :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning