Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] Skoda Octavia ... (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/26185-ext-skoda-octavia.html)

orlando 01-11-06 18:10

Re: [EXT] Skoda Octavia ...

am vazut masina si in realitate...daca nu ma insel si interiorul este frumos cu piele bej...
masina are o culoare care mie personal imi place foarte mult...dar am cateva lucruri de obiectat cum ar fi eleronu ala care sincer nush d c si l-a pus asa mare cand putea sa isi puna doar un lip m3 si era de 10 ori mai de efect decat asta asa mare...si jantele mergeau alt model ptr ca asta aduce foarte mult catre racing...cea ce masina nu inspira ce inspira jantele...
imi place per total masina!felicitari...
P.S:jantele zic eu sunt potrivite ca marime...ati mers vreodata cu ET-ul 45 prin romania sa vedeti ce misto e?va spun eu mai bine asa decat cu jantele mari mai ales daca ai facut-o si de mers pe strada cu ea :)

FreaK_Bv 01-11-06 21:14

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 607295)
am vazut masina si in realitate...daca nu ma insel si interiorul este frumos cu piele bej...
masina are o culoare care mie personal imi place foarte mult...dar am cateva lucruri de obiectat cum ar fi eleronu ala care sincer nush d c si l-a pus asa mare cand putea sa isi puna doar un lip m3 si era de 10 ori mai de efect decat asta asa mare...si jantele mergeau alt model ptr ca asta aduce foarte mult catre racing...cea ce masina nu inspira ce inspira jantele...
imi place per total masina!felicitari...
P.S:jantele zic eu sunt potrivite ca marime...ati mers vreodata cu ET-ul 45 prin romania sa vedeti ce misto e?va spun eu mai bine asa decat cu jantele mari mai ales daca ai facut-o si de mers pe strada cu ea :)

1.jentile mi leam ales ca firma OZ si ca talon de 55...pentru drumurile noastre "line" si pe care " te ia somnu..."...
2.eleronu la sugestia a mai multor persoane il voi schimba...si voi pune unu de RS sau unu mult mai finut de la RIEGER...inca nu m-am hotarat...
3.dap masina e aia cu interioru bej de piele...;))

oricum multumesc la toata lumea pentru voturi...si as vrea sa ziceti fiecare de ce ati vootato si cum ati votato....ca ma vazut ca am si voturi de URAT , MERGE si etc...nici o pb ...poate masina mea nu e pe gustul oamenilor...nici o problema...sua poate am cateva gresesi majore pe care eu nu leam vazut...rog pe toata lumea sa zica ce are de zis...nu numai printrun simplu vot....va multumesc anticipat!

bodyspeed 01-11-06 21:16

super masina....
10x culoare
10x bodykit-ul
super
si eleronul il trecem cu vederea ;) ... oricum e super imi place .....
bafta si ai grija de ea

FreaK_Bv 01-11-06 21:17

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 607587)
super masina....
10x culoare
10x bodykit-ul
super
si eleronul il trecem cu vederea ;) ... oricum e super imi place .....
bafta si ai grija de ea

mersi mult...;)) :oops: :oops: :oops:

dexter_20 11-11-06 12:11

Una din frumusetile Brasovului care imi incanta privirea de fiecare data cand o vad in mers sau parcata. Eleronul da bine pe masina in realitate,nu e chiar asa cum se vede in poze.

FreaK_Bv 11-11-06 14:41

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 618474)
Una din frumusetile Brasovului care imi incanta privirea de fiecare data cand o vad in mers sau parcata. Eleronul da bine pe masina in realitate,nu e chiar asa cum se vede in poze.

:oops: :oops: :oops: mersi mult..;)

Ryan 11-11-06 18:23

e o masina frumoasa dar are si cateva minusuri sau mai bine zis lucruri care nu prea sunt in ton cu masina, iar asta ar fi in primul rand eleronul si apoi plasele acelea care ar fi mult mai frumoase pe negru.

In rest bv masina a iesit bine. Sa stii ca si jantele poti sa le mai maresti un pic macar pana la 17". Eu merg cu ET 40 de 1 an jumate si nam nici o problema, chiar ma gansesc sa ma trec pe 18"

FreaK_Bv 11-11-06 22:54

Quote:

Originally Posted by Ryan (Post 618850)
e o masina frumoasa dar are si cateva minusuri sau mai bine zis lucruri care nu prea sunt in ton cu masina, iar asta ar fi in primul rand eleronul si apoi plasele acelea care ar fi mult mai frumoase pe negru.

In rest bv masina a iesit bine. Sa stii ca si jantele poti sa le mai maresti un pic macar pana la 17". Eu merg cu ET 40 de 1 an jumate si nam nici o problema, chiar ma gansesc sa ma trec pe 18"

mersi mult...
1.jantele le voi pune pe 18`` dar la primavara
2.plasele sunt negre...uitate si la celalalte poze
3.eleronu arata mult mai bine in realitate si o prinde super bine...(parerea a mai multor oameni...)
oricum orice comentariu duce la o imbunatatire;))
mersi mult!:twisted:

MS 87 PIJ 15-11-06 23:23

Frumos CHiar FRUMOS !

FreaK_Bv 16-11-06 22:00

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 624496)
Frumos CHiar FRUMOS !

mersi mult...;)

claudiu lucian 21-11-06 11:19

nu prea imi place spoileru fata, tre lasata un pik mai jos, nu cred k i-ar strik nishte 17". in rest....frumusik;) BAFTA

Alkatraz 22-11-06 06:49

Jantele ar merge ceva pe 18 cu crom si negru pt ca masina e inchisa la culoare ... 8)
Si pune-i un spoiler mai finut:D:D

orlando 22-11-06 18:04

Quote:

Originally Posted by Alkatraz (Post 632128)
Jantele ar merge ceva pe 18 cu crom si negru pt ca masina e inchisa la culoare ... 8)
Si pune-i un spoiler mai finut:D:D

si neoane nu merg?
sau niste stickere cu firme pe usi?
sau 5 tobe de esapament?
ziceam si eu ca ar fi mers...
frate mergi tu cu o masina cu croame pe 18 prin oras...si proprietarul a zis ca e masina de mers cu ea nu de show...si deci jantele sunt super ptr mers zi de zi...sau prob tu nu stii ce inseamna sa ai jante pe 18 in romania...

RaZvY_ 22-11-06 18:24

Am votat e frumosa intr-adevar
Imi place foarte mult bodykitul, ales cu gust. Jantele sunt frumoase, dar daca vei opta pt 18'' la primavara, cred ca va arata bestial. Imi place si cum ari rezolvat sunetul in masina.

Ma abtin sa comentez eleronul :), dar ai zis ca il vei schimba, asa ca va arata mai bine. Probabil ca arata bine live, si eu sunt prea anti eleroane din astea mari pe masini "normale"

Super masina oricum, s-a lucrat fain la ea

OctaviaRS 01-12-06 11:49

frumoasa masina.....eleronul parca e cam mare dar daca u zici ca e mai mic in realitate e bine...te felicit pt efortul depus BV...

All times are GMT +2. The time now is 18:29.

- Copyright 2026 4Tuning