![]() |
Re: SQ League @ CNCA 2011 - Regulament si detalii!
Quote:
In schimb sunt chiar curios si nu am nimic impotriva ascultarii in public nemultumirilor pe care le-ai auzit sau le-ai avut legat de organizarea unei etape EMMA, deoarece mi se pare ciudat ca noi, cei implicati in organizare, sa nu stim nimic despre ele, iar altii sa le stie. Din pacate la Arad nu o sa ajung, iar la Cluj, din motive evidente, la fel, dar promit ca la prima ocazie in care nu sunt doua etape CNCA si EMMA suprapuse (o intamplare nefericita pentru toata lumea, de altfel), si pot sa ajung la o etapa CNCA, o sa o fac si o sa discutam si in privat despre organizare, si poate imbunatatim impreuna calitatea celor doua evenimente de car audio din Romania. |
Re: Aberatii
Quote:
Acum, insistent te rog, vreau detalii referitor la evenimentul de la Cluj. ..."un eveniment MARE (vorbim de peste 17.000 mp, 200 de expozanti si peste 15.000 vizitatori preconizati)." Voi urmari cu interes absolut orice fel de detalii referitoare la acest eveniment, repet, d.p.d.v. al expozantului. |
Quote:
Mai departe, inteleg ca nu ai habar ce inseamna la propriu organizarea unei eveniment MARE. Dar poti sa ma crezi pe cuvant, nu-i setezi data in doua zile ca sa te suprapui cu o etapa EMMA. Nu ai cum, nici sa vrei! Slava Domnului, ne duce capul muuuult mai mult de atat! Si daca tu nu poti sa intelegi asta, inseamna ca la tine e....invers. Mai direct de atat. Nu ma intereseaza datele pe care faceti etapele. Nu ma intereseaza daca ne suprapunem. Nu ma intereseaza daca va suparati sau nu. Nu ma intereseaza ce credeti voi despre asta. Nu ma intereseaza nimic legat de aceste subiecte. Si totusi, am facut tot posibilul ca aceste lucruri sa nu se intample, si de data asta eroarea va apartine. Daca nu esti in stare sa-ti recunosti scaparea fata de cei aproape....vorba ta... Sorry! Era de datoria ta sa anunti si aici. Nu ti-a sters nimeni nimic pe acea sectiune in afara de cele trei litere care reprezentau numele unui eveniment. In rest ai totul acolo. In fine. Tu stii mai bine. IM, ti-am deschis usa la 4Tuning Days acum 2 ani, si ai avut acolo cea mai mare etapa din istoria EMMA in Romania. Ala este genul meu de abordare, nu cel pe care-l prezinti tu. Sa-ti minti prietenii cum consideri, dar nu incerca asta aici, ca nu o sa functioneze. Din principiu. Chiar il rog pe Ludovic sa-mi dea un PM cu numarul lui de telefon. Sa fiu sigur ca intelege de fapt cum stau lucrurile. Deci... bafta! |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
Quote:
Traductor = Traductoarele electroacustice sunt subansambluri functionale care transforma energia acustica in energie electrica si invers. sursa:"http://www.referatele.com/referate/fizica/online1/Traductoare-Structura-generala-a-unui-traductor-Caracteristicile-generale-ale-traductoarelor-Sursele.php" ...mai conteaza denumirea? :-| |
Re: SQ League @ CNCA 2011 - Regulament si detalii!
Quote:
Cat despre EMMA, sunt pe langa subiect, nefiind direct implicat. Pana la urma....ma bag si eu in seama, vorba cuiva. :) Dar e greu de crezut ca nemultumirile nu v-au ajuns la urechi. In fine... discutam pe viu, ca aici simt ca pedalam in gol. :) |
Quote:
|
Ah, era sa uit. Referitor la evenimentul de la Cluj. Detalii, in curand. IM, nu te supara, dar nu esti pe lista mea de prioritati, mai ales ca stiu ca o sa fii ocupat in weekendul ala. :) Dar te tin la curent.
Suprafata exista (din fericire), numarul de participanti este realist(si optimist) iar numarul de vizitatori pe weekend in locatia respectiva este in jur de 80-90.000. Ma gandesc ca 15.000 la eveniment nu-i ceva iesit din comun, mai ales ca asta ar fi...cam a 4-a oara cand se intampla. Deci... chill... e pe bune. :lol: |
Quote:
Am scris mai sus. - - - |
Quote:
Precum am mai spus, va doresc succes. Este nevoie de astfel de evenimente. |
Quote:
|
Ce legaturi mai sunt intre EMMA si 4Tuning ?
Sau mai simplu: Ce cauta EMMA aici ? |
IM... :)
Simplul fapt ca de pe sectiunea ta nu lipseste nimic altceva in afara de NUMELE (3 litere) acelui eveniment... contrazice tot ce ai spus. Care cenzura?? Acum... povestea ta se bate cu REALITATEA. Cine crezi ca o sa castige? :lol: Poti sa fii sigur fiecare secunda din zilele tale minunate ca participarea EMMA acolo si existenta sectiunii pe 4T au legatura cu mine. Iar daca nu crezi, din nou... parerea ta personala duce o lupta crunta cu realitatea. :) Nu-i nevoie de demonstratii de forta, nici de asemanari cu Caragiale. Pur si simplu, lucrurile asa stau. Parerea ta personala si inclinatia spre povesti auzite in public nu au legatura cu subiectul. Nu stiu cine te crede pe tine, da' pana una alta eu vorbesc despre lucruri care EXISTA, nu despre presupuneri si pareri personale. Dupa ce vorbesc cu Ludovic am sa iau o decizie legata de evenimentul de la Cluj. Merg pana in punctul in care incerc sa schimb data (desi e aproape de imposibil). Si sa nu-ti permiti vreodata gandul ca aceasta masura are vreo legatura cu interventiile tale. IM... Daca tot te intereseaza soarta evenimentelor si reusita colaboratorilor tai, pune mana si da un telefon data viitoare. Asta ca sa vorbeasca faptele pentru tine, nu propaganda, victimizarea sau lauda de sine. E doar o recomandare bine intentionata. Ne scapa pe toti pe multa bataie de cap. Sa cresteti mari. :) |
Quote:
EMMA are o sectiune dedicata pe care o administreaza integral si pe care nu o foloseste de frica cenzurii, dar pe care o foloseste totusi ca de fapt nu e cenzura, dar totusi... intelegi ce vreau sa zic. :) EMMA este oaspete aici, prin amabilitatea 4T. Ca si noi toti, dealtfel. Numai ca noi ne si constientizam pozitia. :) |
Quote:
Caterinca e altceva. De exemplu, sa te convingi singur ca Relaxu' seteaza in 2 zile data unui eveniment pe care nici macar nu il organizeaza el, doar ca sa se suprapuna cu o etapa EMMA. Si caterinca proasta e aia cand iei povestea asta si mai si incerci sa convingi cativa oameni ca lucrurile sunt chiar asa. :) Sper ca te-am lamurit, cu titlul cel putin. ;) |
Im, nu cred ca rlx te roaga sa-l crezi, s-au adus la cunostinta niste argumente pentru presupunerile voastre, e fix problema ta ce si cum presupui, legat de anunturi date pe bl, ce legatura are acel forum cu 4t? Cat despre cenzura de pe acest forum, eu am impresia ca tu inca nu vezi ca ai sectiune separata pe care o si moderezi, daca rlx era baiat rau crede-ma ca emma era demult doar o amintire pe paginile 4t.
Decat sa va obositi cu victimizari si barfe, de ce nu va concentrati energia pentru organizarea eventurilor voastre? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning