![]() |
Re: Polo GTI vs...
ma bag si eu...un civic de 1.6l, 125hp STOCK!!!
Chiar sunt curios cum stam :D Daca stam :P |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
**** vezi ca mie nu-mi merge masina bine...mi s-a confirmat iar aseara...dupa ce fac revizia si o pun la punct te caut sa vezi real cat stai in spate :)
si apropo vezi ca masina lui kwx are 190 sau 196 cai pe dyno cu aceeasi curba ca a mea...e doar putin modificata...ce bucurii ieftine au unii :evil: |
ZYX si AKI, hai sa ne intalnim ca...... vorba multa saracia omului.
Dati si voi un Private Message. |
Quote:
nu te obosi sa -mi raspunzi.Mersi anticipat! |
Off topic:daca stock motorul are 120 cai si acum are 200 cai nu cred ca e pitin modificata,acuma depinde ce intelege fiecare prin putinul asta :)
|
Quote:
Eu zic s-o lasi mai moale cu cei 177-180 CP ai RC-ului.Poate sunt in acte dar pe sosea nu prea se regasesc.Sunt curios daca Sebastian a testat masina innainte sa umble la ea(asta daca are de gand sau a umblat deja). |
ai scris si 325? am eu un E30 tot putin modificat evacuare si arcuri + un cip acolo.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
discut despre provocarile la care nu sint direct implicat.limpede? Apropo... cum mai trage masina ta? |
pai el a provocat un gti stock care are 200cp si 1400kg...a ta are 196cp si 850kg....lol :)
masina nu-mi trage bine...o s-o fac cand ii fac si revizia sa-i schimb toate prostiile...adica peste vreo 2000km...din pacate suspensia inca nu a venit deci nu pot sa plec neam de pe loc si oricum sunt constient ca n-am nici o sansa...eu am maxim 215cp (pe dyno aveam probleme la injectie) si 1230kg...deci sunt foarte realist in ceea ce ne priveste pe noi |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Tot putin modificata............
|
1 Attachment(s)
Ceva probleme cu pozele.....nu se incarca pe site.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning