![]() |
Re: E46 - My Reborn ///M3 Orange Toy
Nu era o critica faza cu reclama...ca doar e pentru tine...
Era doar sugestie in materie de aspect, pe care il da masinii acel scris..:D Bafta la Tulcea ! |
arata bine bestiutza..
nu era mai bine daca faceai plafonu negru lucios, sa mearga cu trapa? sfat: scoate nr. nou pe fata si pune-l cu dubluadeziv.. :D bafta |
Quote:
|
Bine ai revenit in fortza!E senzatie masina!:D:D
|
Quote:
BIne v-am gasit ... Multumesc mult |
Bine ai revenit! La mai multe cu masina, arata bine.Singura chestie ciudata din punctu meu de vedere este sigla de pe volan, las-o alb/albastru.In rest nota 10.
|
Quote:
Bine v-am gasit ... Ms sa fie ... Un lucru am facut si eu la volan :)) si ala e ciudat :)) hehe .. o sa-l dau jos oricum ii pun din carbon :P |
Diferential 4.10 si kit hpf de 630... cine te sfatuieste?
Imi place cum se vede combinatia de splittere + oglinzi + plafon negru... cred ca ar fi aratat mai bine vospite & lucioase. In rest scrisu de pe lateral e dubios si colantu tot colant ramane |
Quote:
|
Quote:
Edit: credeam ca o sa ramai pe 4.10 la turbo... 3.62 parca are de fabrica |
Super maşină. Arată foarte original, însă despre jante nu ştiu ce să zic, mie nu îmi plac, dar dacă ţie îţi plac, baftă cu ele!:D
|
acum arata foarte bine insa am si eu niste sugestii personale:
1.nu imi place cum arata negru mat pe plafon era perfect negru lucios 2.jantele nu prea sunt ce trebuie,niste jante cu buza mare polisata si miez negru lucios ar completao de minune in rest mici detalii cum a zis si sharky o folie,semn pe spate etc. pentru interior nu ar merge o folie de carbon portocalie?:> |
Quote:
|
Quote:
|
Jantele sunt foarte OK dar trebuie distantiere neparat ! sunt 8.5 j ?
Era un set identic de vanzare aici pe forum :shock: aveau si partea din mijlocul spite demontabila :shock::shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning