![]() |
Re: Caruta mea tuner by Black Desire..
Quote:
daca nu faceai tu ceasurile nu cred ca mai faceam interiorul. sant super ceasurile, ai sa le vezi cand vor fi gata, cu leduri, oricum se vad si asa ca le-am incercat. mersii incodata! |
Quote:
astept sa vad usile lombo, ca ma intereseaza si pe mine asa ceva poate ne intalnim si vb, a mea inca este in lucru si va mai fi mult de acum incolo |
Quote:
tu ii vei picta bordu! si gandestete cum facem opelu tau! |
4 Attachment(s)
si mai cateva poze
|
1 Attachment(s)
da, de craciun il astept pe mosu cu geante, trebuie sa fiu cuminte si sa nu fac prostii, ca poate nu mi le mai aduce :)
nu is cine stie ce, da sant primite dea moca, le vopsim negre si cred ca o sa arate bine |
Quote:
sau facem portile deschise la GAZ...sa vada lumea masinile...si din banii de intrare ii luam un bidon de 20 L de benzina !!!=)) ca mai vine vreo expozitie de tuning si nah...ii greu cu malaiu Quote:
EDITAT: Vezi sa nu faci mai putine decat trebuie. Nu asta e scopul prezentei pe forum! |
Quote:
florin_cars, mersii pt pontu de la topicul lui criss in legatura cu fibra, o sa ma duc marti sa caut ca luni nu sant in arad. chiar acum am vb cu criss si a zis ca merge si el ca nici el nu prea mai are. chiar nu stiam ca egzista in arad un distribuitor, incodata mersi. |
8 Attachment(s)
aztazi sau terminat fetele interioare de usi, nu sant din fibra,din lipsa de cash,dar pana vor fi bani de fibra io zic ca sant bune si astea.
si in ultima poza tunaram si sticla de bere! :) :) |
"tunarito" :oops: :lol:
|
5 Attachment(s)
Panouri Usi Fata + Spate gata.....:D Io zik ca or iesit frumos..:D
|
2 Attachment(s)
Motorul a fost pus poze intarziate..pana acuma un dizel poate pe viitor un benzinar apropo dak stiti unu sa scrieti aicia...:D
|
10 Attachment(s)
poze...bordul vechi..bancheta spate veche..scaunele vechi..voi atasa poze cand vor fi gata....deocamdata cele vechi..:D
|
deja le vad facute.....frumoase vor fi;)
|
scaunele shi bancheta le lasi asa...?? sau le `` imbraci`` ???:-) ..oricum ...misto pana acm..!! bafta in continuare
|
Quote:
mersi! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning