![]() |
Re: Need for Speed: Carbon DEMO!
Quote:
|
sincer nu-mi pasa in cat timp termin demo-ul sau jocul full... eu sunt incantat de Autosculpt ;)
iau din nou jocul ca nu-mi mergea celalalt (probleme de download si s-a intrerupt la 100% si nu a mai facut hashu :() inca o ora de asteptat.... |
Quote:
|
eu l-am tras cu 45 k , de altfel viteza mea normala la net , de pe rapidshare.
|
auziti da voi de pe ce torent il luati? ca pe iplay nu exista demo:((
|
Quote:
-------------------------------------------------------------------------------- NFS-Planet.de: http://www.nfsplanet.com/nfsc_demo.php?lang=eng NFSUnlimited.com: http://www.nfsunlimited.net/carbon/demo daca aveti mai multe surse, postati-le va rog sa nu postati surse deja cunoscute noi il luam de aici da cel mai bine intra pe nfsplanet si te duci la filefront si il descarci de acolo k asa l-am luat si eu in 2 ore |
dupa nfs planet l'am luat si io !:D in 30-40 de minute :D
|
n-am vrut sa zic asta.... dar astia merg putin in regres: se aseamana izbitor cu midnight club2, mai ales la control :( .acuma, geniul din mine vorbeste, cam cum l-as fi vazut eu perfect.
grafica din most wanted drifturile din u2 autosculptu din carbon controlul din u2, sau mw dar, una peste alta, nu stiu de ce imi place... are nfs-u un farmec aparte... :d btw, v-am spart pe toti :)) mie mi-a luat toata noaptea sa il scot =)) |
io l-am luat azi de dimineata in vreo 2 ore jumate cred si l-am terminat de 2 ori... m-am cam plictisit, dar saptamana viitoare poate joc full daca il gasesc in magazine :D
|
1 Attachment(s)
mie mia luat 20 de min >:)...e super misto da cu lambo la drifturi cam lasa de dorit sincer sa fiu
sa imi zica si mie cineva pls ce inseamna chestia aia din stanga sus cu verde |
da.. gallardo nu e bun la driftuiala... eu am scos peste 100k cu camaro ss... chiar nu credeam ca poate fi asa placut sa faci drifturi cu un muscle car
|
Mdea demoul e super usor...cel mai mult mi-a placut circuitul :D...cu driftu e alta poveste:e facut in asa fel incat si cel mai natang om dp planeta asta sa mearga lateral ;)...m-am obisnuit cu el dar nu se compara de exemplu cu nfsu2 cand trebuia sa te lupti tu cu masina sa o redresezi.
P.S.:Cat ati facut cel mai mult la drift??? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
masinile mele:lol: :lol: din demo.......
chestia aia verde e ceva care te ajuta si ii blocheaza pe adversari!!:lol: :lol: sincer mia placut idea |
1 Attachment(s)
reusiti sa ma luati?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning