![]() |
Re: Astra Hash
VLCATANA eu am Opel Corsa si tot aceleas probleme am cu zgarieturile am deja 1 mie si mai am si gasito cu zgarietura de bara de la o proasta pe toata masina din fata pana in spate si am inebunit dar te duci la AIRBUS de langa gara de nord si intrebi de unul Andrei ca si el tot pe mine ma rezolvat asa pe sub mana ramane intre noi......la alarma iati de la Opel pt ca eu deacolo am si credema ca acum nimeni nu mai trece pe trotuar cand o urc eu acolo..... evaum niste smecheri de cartie care isi faceau cuibul unde o parcam eu si se cam suiau pe ea si am duso la un amic si a facuto mai sensibila alrma si deatunci aia nu au mai stat nici macar pe strada mea si este buna.....
Oricum bft si cat mai putine probleme cu ea |
ma baieti,imi puteti explica si mie va rog frumos cum se monteaza pleoapele astea pe faruri?ks tare curios,cu adezivi cv sau cu niste picioruse?
|
@Snopy : motorul este ok pentru un motor de 1.4 , adica este buna pentru oras nu de drumuri lungi . Adik fuge binishor in 1-2 oameni pana pe la 120 , depinde cat de lungi te lasa inima sa-i dai treptele . Filme n-am ink :D
@LoganFan : Pleopele , cel putin astea de astra h , se pun cu un adeziv care vine cu ele sau daca le iei fara cu mastik de parbriz . |
respect! nu pot sa zic decat respect!
|
multumesc mult around za world
|
bafta la vanzare domnu...si sa o vedem cat mai curand pe aia mica... :D coupe ul cu line 2 :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning