![]() |
Re: Audi 80 B4 Aranjat
Multumesc.
Ai dreptate , este foarte simpla (nici nu am vrut ceva impopotonat pe ea) cred ca in curand voi scapa si de Pancarta galbena de pe portbagaj. |
Quote:
Succes in continuare! |
12 Attachment(s)
Multumesc.
Am revenit cu niste poze , din pacate sunt facute cu telefonul , aparatu` de o caruta de bani imi este la garantie de 2 saptamani , ca asa este in Romania. Am `primit` o piatra in parbriz , si am dat tiganiile de pe spate jos. Cam atat am facut la el in ultima vreme. Am pus si o poza cu lucrurile care imi ocupa portbagajul :)) Truse de scule , Lada de bass , nelipsitul CRIC Crocodil , multe carpe...etc Urmeaza Polish-ul si jantele de vara (trebuie sa le pregatesc , sunt albe si nu da bine pe masina)... Astept ideeile voastre dar sa nu fie nimic iesit din comun... Bari , praguri sau tot felu` de chestii deastea pt ca nu dau bani sa imi stric masina... :) Pun si un Link cu un Colaj cu mai multe poze cu Baba... https://www.youtube.com/watch?v=y1TVRMja4FU |
superba masinuta , auzi , am si eu o rugaminte , caut si eu ceva jante 4x108 cu buza lata , daca auzi ceva anunta-ma te rog , la o adica le platesc sau pot schimb si diferenta , eu am jante pe 15", caut ceva mai mare.. , merci anticipat
|
Tzapan masina..ft ingrijita bv,zici ca`i noua.
|
Frumos!!!
O masina care va fi frumoasa si peste 100 de ani(mai ales cu o bara de competition sau de cabrio) :d Tdi=turbo diesel intercooler Td=turbo diesel(si chiar nu are intercooler desi e tot injection) Numai bine |
frumusica masina...te-am vazut de mai multe ori prin oras;)....niste jante de senzatie i-ar trebui si atunci ii alta viata:X..(ceva in gen cum erau alea albe,cred ca brock...sau ceva si mai si)
o masina foarte buna,mai ales la partea de caroserie,te tine 200 de ani sa ai parte de ea si spor la treaba |
Multumesc mult.
Ideea cu jantele este buna , doar ca acum am alte chestii de facut , daca nu aveam jante deloc , poate imi bateam capu` putin sa pun ceva frumos... Momentan are jante originale de Competition , si o prinde foarte bine. |
Frumoasa tare masina,mai ai jante de schimbat?:lol::lol::lol::lol:
|
Am avut si eu un b4 rosu la fel ca al tau arata asta in 2004.era un td de 75cp,acum l-am vandut in 2005 acum caut ceva kalumea pe benzina.
|
modificari simple si de efect. volanul era pe masina sau l-ai pus tu?
@pasbogdan i-ul nu e de la intercooler. citeste un pic aici. scuze de offtopic |
Jantele albe o prindeau foarte bine ... in rest arata super bine, impliniri in continuare.
|
Ce mai este cu masina? Nu sa mai scris nimic de mult...oricum un B4 deosebit!
|
Nu stiu daca se mai uita cineva pe aici, dar daca totusi mai arunca careva o privire imi poate spune si mie cum se poate obtine efectul ala de crom asa puternic de pe toba?
|
ai 2 variante...
1 polish ca la buzele jantelor 2 pui un ornament pe toba ta si nu te mai complici(simplu si ieftin) spor |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning