![]() |
GSi: Torque merita vazut.
Cata: am auzit ca e tare, da' inca nu l-am vazut. L-am avut acasa pe calculator, da' n-am apucat sa-l vizionez:) PS: va mai recomand Dracula 2003 :twisted: |
hmm.. ie tare filmul cel putin mie mia placut mult de tot :lol: :lol: :lol:
|
Da Catalin stiu ca e tare rau.l-am vazut de 4 ori ..imi place super mult.. !!! :twisted:
|
catalin rs4 stai linistit ca si eu l-mam vazut si ii beton
motociclete cu nos numai negrii is in filmu ala |
:lol: :lol: da sai numai negri :lol: imi place gsx-r mult ieri sia luat un prieten bun de aici un gsx-r de 750 abia astept sai vina :lol: :lol: :lol:
|
super motor..k design :D
2 Attachment(s)
cand l-am vazut am facut ceva de genu :shock: ..sa-mi spunetzi shi mie ce parere avetzi :wink:
|
Frumos, frumos...
p.s. S-a umplut Bucurestiul de motoare...YEY! |
bestiala :lol: :lol: :lol:
|
Voua chiar v-au placut filmele alea? :shock:
Chiar trebuie sa mentionez cate aberatii au fost in acele 2 filme(mentionez una din torque:mergeau cu speedurile prin padure de parca erau cross-uri, iar una din BB:Kid, avea casca de scuter si un batic, da' rupea gixxerul ala..wtf? :? ) |
Re:
Quote:
PS pustiu' ce faci mai??? |
|
Asta pentru ca e singurul filmul(ca filmulete sunt destule) cu spiduri care nu sfideaza legile fizicii :D
|
Re:
Torque...??hmm...eu cred ca e o tampenie de film..dar daca ma ajuta dumnezeu sa ajung pe 10 la prisma 2..o sa va dau eu nishte filme cu motoare si masini...sa vedetzi ce fac aia pe motoare....mai e un film in care merge unu cu 300 km/h..fain nu?
1.eu aveam o alta parere despre motoare pana acum..ce-i drept cam proasta..dar acum..dupa ce am vazut filmele alea si m-am si plimbat pe un motor...mi-am schimbat parerea. 2.totusi cred ca sunt un pic periculoase... |
motoarele sunt periculoase intradevar ... dar senzatia care ti-o dau ... de adrenalina , de libertate ... cam greu sa fie egalata. e o alta lume!
sunt periculoase din mai multe puncte de vedere ... factori externi cum ar soferii idioti ... care din pacate sunt foarte multi, drumuri gaurite etc ... si factori care tin de tine ... cat de controlat esti ... cat de atent etc. Daca ii dai ca prostu slabe sanse sa mori acasa! |
Era undeva pe site-ul de l-am pus la link-uri un citat dintr-o revista: \"...99% din accidentele de motocicleta sunt provocate de soferi automobilisti...\". Asta din 1997. Acum cred totusi k s-a mai micsorat procentul dar nu cu mult...
Eternul \"nu te-am vazut\" |
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning