![]() |
Re: Care este cel mai tare joc din seria NFS?
Mie UG2 mi se pare cel mai reusit...
|
dupa parerea mea ... nfsu1 a fost cel mai tare ...
la nfsu2 s-a exagerat cu ideea de a cauta magazine prin tot orasu ... ma oftica ! |
NFS U2 mi se pare cel mai reusit nfs ... era bine daca continuau cu seria undeground si poate scoteau nfs u3 :D
|
Porsche Unleashed. Din punct de vedere al simularii este cu sapte capete peste oricare alt NFS.
|
si High Stakes de ce nu e paici?!?? sau Hot Pursuit???
personal o iau astfel: 1- Porsche a fost cam praf... driving skillz erau de fapt drifting skillz (aluneca masinile alea in dracii mari...) 2- Hot Pursuit 2 a fost un mare esec... elicopteru a fost un bonus frumusel dar nu indeajuns (parca era mai frumos doar sa ma urmareasca si nu cred ca un adevarat elicopter de politie arunca grenade pe strada:rolleyes2) 3- NFSU - NFSU2 - MW toate s-au bazat mai intai pe tuning exterior dupa febra F&F... sper sa fie macar carbon ceva mai acatarii cu urmaririle de politie... altfel imi instalez iar nfs4:evil: |
Elicopteru` a fost si in high stakes[sau road challenge]...
Last edit:Cum naiba faci sa iti mearga nfs4 pe XP??? |
Votat Underground 2 !
Tot ce se intampla acolo e gandit bine, magazinele de prin oras, mai multe masini pe care le puteai avea simultan, hidraulicele:D , cursele pe circuit, dyno... |
porsche unleashed...in rest sunt numai ***uri de jocuri...cu controlu la pamant si irealism maxim :D app s-a umplut de copii de 11 12 13 ani pe aici :))
|
votat porsche, the real shit :D cel mai adevarat gameplay
|
Chiar Daca A Aparut Carbon Votez Tot Cu Underground 2
|
Chiar daca nu e in pool consider NFS 3 cel mai reusit dintre toate.
A fost primul din serie care era joc 3d si diferenta enorma fata de ce 1 si 2, deci mult mai revolutionar decat kitchurile comerciale de acum gen underground sau carbon |
Dap...iti dau perfecta dreptate ;)
|
Quote:
|
singurul din lista care merita numele de NFS,anume: Need For Speed Porsche Unleashed
de ce? e singurul care are iti ofera un feeling....si cel mai aproape de un simulator.+ gameplay-ul..... ot: @ import skz te-ai simtit? daca erai baiat destept taceai din gura,pt k nu a facut referire la nimeni anume sau la pusti de fix 12 ani,si nu te credeai asa interesant. ps:nu raspunde la mesaj k sa nu facem prea mult ot ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning