![]() |
E oribila ... nu ai cum sa o compari cu un EVO 8 care e foarte frumoasa shi diferenta de performante standard e mica plus ca EVO are mai multe posibilitati!!!
Totusi as prefera un EVO 7 sau un EVO 6 :)) |
:)
Cum a zis si cineva mai sus,masina este facuta ca sa-ti redea acele unice senzatii de la WRC.Totusi varianta 2.0 WRX 4U ajunge la 100 km in 5.9 sec,ceea ce arata ca este foarte rapida pentru o masina cu 5 locuri iar viteza maxima este de 232 km/h.
Acest model se face vazut datoria prizei de pe capota care arata intradevar foarte bine,ca la o masina de raliu. |
Quote:
|
Respect pt cei care o au, super masina.
|
Bey, esti off-topic! :lol:
|
E beton subaru dar parca mai mult as prefera o supra sau un EVO7
|
ca sa te faca la liniute si sa nu iesi primul nu ? :twisted: :lol:
|
sal
1 Attachment(s)
:o da, subaru este o masina foarte speciala in sensul ei , motorul toarce frumos, masina fuge, dar as prefera un m3 :) din toate punctele de vedere :lol: :shock:
|
|
a fost aleasa pe locul 3 la cela mai tari masini de rally facute vreodata
|
m-am plimbat si eu cu masinutza asta ... 160 in curbe alea alea. Am ramas :shock: :shock: :shock: de ce poa sa faca. Da raman la parerea ce un EVO8 e mai tare.
|
Am condus un Sti stock,super senzatii ce sa zic.. Deci ca accelerati,frane si comportament sportiv e de nota 10 .Are o acceleratie de nu se poate..La design e partea slaba :lol:
|
STi e una dintre cele mai buna masini de Road Rally
Masina asta ,dupa mine, nu e de liniutze.E facuta sa devoreze curbele.Eu unu
as merge cu masina asta pe serpentinele de la munte, pe langa Sinaia.Acolo isi arata STi-ul cu adevarat muschii.Eu zic ca la handling bate EVO8.Apropo, masina mi se pare perfecta, eu nu as pune surubelnita pe ea, nici la motor nici la exterior,cu toate ca imi place tuning-ul.Una neagra cu jenti aurii...... :oops: mamiiiii :D |
Re: sal
Quote:
TU COMPARI ALTCEVA...INCADREAZA-TE IN TOPIC...DE CE N-O COMPARI SI CU UN SL SAU CL ATUNCI??? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning