![]() |
Re: vand scirocco 2 (1992) preparat vtm
nu trebuie sa sari in sus scumpa domnisoara, eu unul am cochetat cu ideea sa vad masina, mai ales ca n-ar fi primul scirocco pe care l-am avut. insa cand e vorba de 5000 de euro, stai si te mai gandesti, indiferent cat de multi bani s-au bagat in ea. in definitiv e o masina de aproape 15 ani vechime si care trebuie intretinuta in continuare pe bani multi. nu neg, s-ar putea sa fie cel mai frumos scirocco pe care l-am vazut pana acum in romania, dar 5000 de euro raman 5000 de euro, iar varsta masinii nu scade de la an la an. asta e o masina pentru pasionatii cu bani, asa cum a spus si propietarul. de aia trebuie sa aiba rabdare ca sa o vanda la banii astia, nu sa se impacienteze ca inca n-a vandut-o dupa doar doua saptamani.
|
masina inca isi mai asteapta un nou proprietar iar cei care nu sunt directi interesati va rog nu ma mai sunati si nu mai postati parerile voastre, nu este nici site de licitatii nici sfatul po****r. cui nu-i convine pretul sau nu ii ajung banii nu am spus ca este batut in cuie pot lua rotile si muzica si mai scade destul pretul, masina ramanand cu rotile de iarna...
|
apropo am citit mai bine si 2 lucruri nu suna bine:
1. nu este o masina ce trebuie intretinuta cu bani multi avand in vedere ca multe consumabile sunt mai ieftine decat la dacie (curea+rola distributie 70lei, curea pimpa apa 20lei, rulment spate 35lei, placute spate 70lei, etc) 2. daca era o masina pentru oameni cu bani mai mult ca sigur ca nu era in posesia mea desi mi-ar fi placut sa fac si ieo parte din categoria oamenilor cu bani. PS: de multe ori m-am simtit bine vazand cum intoarce lumea capul la semafoare sau pe strada sa vada mai bine ce masina este si totusi este doar un vw de aproape "15ani" |
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning