![]() |
Re: CLUJ - povestea
Quote:
1.eu felicit participarea voastra la CLUJ 2. cine vroiatzi sa va spele masinile domnilor? si 3. iara faci afirmatii gratuite? ma mira faptul ca la aniii tai te comporti destul de infantil daca vrei sa stii domnule inginer masina aia este facuta la iasi deci reprezinta ''ideea MOLDOVEI '' despre tuning ! asa ca .. te rog abtinete si posteaza doar daca ai ceva de spus,mai rasfoieste putin forumul si respecta munca altora chiar daca nu se ridica la standardele tale de mare TUNER care comanda din cataloage !! urmareste linkul! https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/10419-espero-tunat.html succes |
deacord cu wob-u....deci espero-u ala o plecat din suceava, o trecut prin iasi si-o poposit in cluj...asa ca nu zi ca asa a iesit din cluj
eu stiu masina aia de vreo 3 ani... |
Da ... asa e ... :rolleyes2 :D
|
nah, ideea cu votul publicului mie mi s-a parut dezasturoasa, in rest... numai de bine ;)
|
Quote:
dar oricum ......nu am sa ma mai cert cu voi....pentru ca nu are sens sa ma cobor la nivelul vostru de tuneri ....:lol: :lol: :lol: ...auzi la ei tuneri...care fac masini din piese ....:lol: ...de piese.... |
tu esti visu, wob te sustin peste tot :P
|
Quote:
Nu stiu care a mancat mai mult rahat domnule ZZ ca vad ca nu ai priceput nimica! bafta |
Quote:
|
nu vreau sa deranjez pe nimeni dar sunt de parere ca tuningur a rasarit in garajele din spatele blocurilor,ca mai apoi sa apara firmele de tunig cu produse care la inceput au fost testate tot in spatele blocului.
|
zz...greata la greu...liniste-te frate ca nu ai avion.....si pun pariu ca daca esti luat la bani marunti la capitolul masini..esti pamant. majoritatea sunt sigur ca admira muuult mai mult espero decat ce ai facut tu..tu nu stii ce-i ala tuning..pasiunea e mai mare la el decat la tine...si..nu toti au posibilitati financiare ;)
|
stai mai fratilor espero asa e adus de la voi din moldova de prin iasi parca deci domnule ZZ (asa ca sa te respect) de ce nu recunosti treaba asta si arunci cu noroi pe noi clujenii!!!!si ink ceva matizul nu e facut iun spatele blocului!!!si laso mai moale ca deja nu mai prinzi la public!! respectele mele pt Wob!!!
|
e bine de stiut ca cei din cluj si din partea aia sunt mult mai evoluati ca noi moldovenii la chestii din astea.si simplu fapt ca lumea nu ti-a apreciat ZZ masina asa cum ai crezut nu trebuie sa te supere.poate ca mai ai de muncit la ea fara suparare.si sincer espero ala daca l-as vedea pe strada as intoarce capul dupa el ..
|
Gata ca facem reeditare la scandalul CLUJ-BACAU --
|
:))) exact hai mai bine sa bem decat sa ne ceratm lasa zz ca nu-i stres la urmatoru show matizul o sa arate si mai bine!! evident si masina ta nu?
|
nu stiu ce sa spun, dar espero ala e chiar urat!! nu stiu cum puteti spune ca e mai misto decat ZOZ!:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning