![]() |
Re: renault megane 2 de la prostreet tuning
daca ai putea scoate mai in evidenta fantele de la bara<locul proiectoarelor> o culuare ceva sa se vade de la departare in rest super faina
|
Frumos Domne'' frumos .Asteptam si spatele !!!
|
Marfa... nu am cuvinte...
|
super tare sunt posesor megane 2 sedan si va spun ca o schimba enorm din masinuta de oras s-a facut street racer :D cat m-ar costa un proiect de genu:
din megane II sedan sa o fac cam in genu asta cu mici modificari si spate?? chiar tre sa renunt la proiectoare? |
Imi place enorm kitul fata - si eu nu sunt usor de impresionat :P ;) , fantele sunt perfecte asa mai scurte, dau o anumita savoare, un "nerv" in plus...
|
Masina arata bine din fata si atat... Bara e super, dar parerea mea este ca acum, in stadiul actual e oribila.. Un fel de struto-camila! Tuningul de calitate nu se face pe bucatele...
Prima oara se incepea cu jantele, sau suspensie... In fine, nu inteleg cum s-au pus si praguri, si nu s-a gandit nimeni la bara spate.. In plus, au ramas emblemele de Dci! Masina diesel tunata nu da bine la semafor cand se aude mormaitul! Sfatul meu este sa vina mai repede jantele pe 17! Si bara spate! |
3 Attachment(s)
mda, ok, recunosc ca e chestie de gust. Mie nu prea mi-a placut kitul asta de fata de cand l-am vazut prima oara. Imi place prea mult calandrul original de la meg 2. Insa n-as zice nu la nici unul dintre astea (gri si galben), mai ales la ala de Meg Trophy....daca as avea Megane....(ceea ce imi si doresc)
A treia poza e ca sa vedeti de unde s-au inspirat baietii.... |
Quote:
bara din poza de care vorbesti seamana 80% cu bara de la kitul pilot! |
IN PRIMUL RAND: e uite ca se poate face altfel! la ala argintiu cum s-a putut? dar trebuie sa le faceti voi la toate boturi "plonjate" de parca v-ati duce cu ele la NASCAR!
IN AL DOILEA RAND: ideea de baza la kitul Pilot, al vostru si la ala de l-am postat eu e aceeasi. IN AL TREILEA RAND: n-am zis-o ca sa ma iau de voi; din punctul meu de vedere, felicitari ca l-ati facut! am zis doar ca nu-mi place...de gustibus... PENTRU ADRIANC4: jantele "fac" 50% din imaginea masinii, e adevarat, dar de aici si pana la a spune ca "se incepe cu jantele" mi se pare cale lunga. Daca-i dadeau jos emblema de dCi, nu se mai auzea mormaitul? |
nu stiu exact, dar cred ca nici culoarea nu avantajeaza modelul asta de spoiler. Posibil ca un orange sa ii schimbe total imaginea. In bine vreau sa zic...
|
1 Attachment(s)
1.E o distanta cam mare intre pleoape si capota. Ma refer la distanta de 5 cm ... in care pleoapele si capota sunt paralele.
2.Masina ar arata mai bine cu emblema originala la locul ei :) |
Quote:
|
arata bine masina dar totusi ii lipseste ceva la fata...hmm putina agresivitate la marginile spoilerului si la faruri...parerea mea...renuntati la pleoape...face-ti ceva la faruri :rolleyes2 si iarai fantele alea...nu sunt destul de late...nu te inghit dintr-o bucata :D fain in rest deocamdata:-P bafta
|
5 Attachment(s)
tocmai ne-am apucat sa facem si bara de spate la megane.postez cateva poze inre timp cu evolutia lucrarii dupa care voi posta si cvateva poze cu alte meganeuri facute de noi cu kitul nostru.
|
super tare arata... o mica nelamurire am...pe care masina ati pus prima oara spoilerul asta..pe meganul asta sau pe loganul alb ce il aveti in lucru...e aceeasi palarie pe alta marie...no offense...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning