![]() |
Re: Masina "perfecta" & Comment-uri
1 Attachment(s)
Quote:
asta ca sa ramanem..in acelasi "..Toyota Celica...registru" |
Quote:
Ok, diferente cam la toate.Dar .. Numele de Toyota Celica e mai rasunator in lumea curselor .. de aia am spus ca ma mira diferenta .. :) |
1 Attachment(s)
:arrow: parerea mea
Mid engine Rear drive 2 seater Turbo |
Quote:
|
2000 turbo, 240 cai, 5,5 s la suta sub 14 s pe 400 m stock
|
Upssss!!!!
M-am trezit si eu, la drept vorbind.Merg la lucru schimbul III si am inceput de duminica noaptea.... Asta a fost ca introducere.... Pt. mine Nissan Z350 e masina perfecta!!!!De ce??? Imi place f tare cum arata din pct. devedere optic, si mototul e super ok. E masina visurilor mele si daca nu ma insel am mai spus-o pe forum. Standard Engine - 3.5L V6 Standard Transmission - 6 Speed Manual Cylinders - 6 ********** @ RPM - 300@6400 Torque @ RPM - 260@4800 (foot/lbs) ...si probabil in viitor voi posta poze cu Z350-ul meu aici la Userii 4Tuning din Hunedoara/Deva si nu numai....sa-mi tinetzi pumnii pe 20 Dec. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Toyota supra baby :)
Engine: Type 3.0 Liter Twin Turbocharged Gas Drivetrain Front Engine / RWD Valvetrain 24-valve DOHC Cylinders 6 Cylinder Configuration In-line Displacement 2,997 cc **********(HP) 320 @ 5600 RPM Torque(FT-LBs.) 315 @ 4000 RPM Redline 6800 RPM 0-100 - 5s |
Hm .. deocamdata nu se tine nicicare de RS4 :D
|
Quote:
|
Quote:
Daca gaseam vreuna pana in 10 mii imi luam...dar nici macar pe mobile.de n-am reusit sa gasesc ceva. |
9 Attachment(s)
Nimic mai mult de zis.
Dadi ce ar face MR2-u pe zapada aia ? |
3 Attachment(s)
Dati-mi voie!!!
Are: 1001 HP.... :twisted: 253 mph top speed :twisted: 0 to 62 mph in 2.5 seconds.... :twisted: 0 to 124 mph in 7.3 seconds *****etc. $ pretzu nu vi-l zic :D ... Four turbochargers.... :twisted: Trebuie sa mai zic si numele?!?! Buggati Veyron!! Cateva Wallpaper-e ;) Si 2 clipuri superbe!! -prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=2KrPcHdfjeA -pe pista: https://www.youtube.com/watch?v=QEd5FwoFgqc (multe B.O.V.-uri pt Dadi ;) ) |
Quote:
Masina perfecta, e aia la care totusi potzi visa ca o vei avea candva.... Buggati Veyron e masina la care viseaza milionarii in dolari....hai totusi sa vorbim de masini sub 100.000 $ si nu de cele de peste 2.000.000 $:rolleyes2 PS. - bafta la loz in plic :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning