![]() |
Re: Car-Audio SHOW Team
Am pus aceasta sigla inca din primul post doar ca nu apare,am tot incercat dar degeaba.
Cat despre competitie inca nu m-am hotarat cu ce masina voi veni, tinand cont ca a mea este pe jumate demontata, dar sigur voi fi prezent cu ceva :) |
Dupa ce ai uploadat imaginea pune asta in semnatura si o sa iti apara...
[SIGPIC][/SIGPIC] |
ma primiti? :lol:
|
Chiar ma gandeam cand o sa te bagi in seama cu :) ...Daca mai sus spuneam ca sunt putine masinile care fac show ...Una din alea putine clar este a ta..Daca doresti sa intri sa iti pui imaginea la semnatura :D
|
in seara asta sper sa am timp sa imi presint si eu trocaderu.. + sistemul care a luat locul 2 la emma espl.. categ. entry 4w
|
Va prezint si sistemul meu :
PLAYER: Pioneer DEH-P7600 MP AMPLIFICATOR: Ground Zero Iridium GZIA 2230HPX 1 x 540W (4 ohmi, punte) SUBWOOFER: PIONEER TSW307D2 400w rms Condensator: Pyramid CAP160DBL 1.6F Sistemul nu este unul impresionant insa face galagie mare intr-o masina mica:lol: . Acum las la aprecierea voastra daca are potential P.S : In viitorul apropiat doresc un upgrade cu un InPhase Subwoofer XBT12R 700w si vedem ce vine dupa el, probabil un amplificator pe masura sau un dual cu 2 Pioneer ... Ce poate face in acest moment? https://www.youtube.com/watch?v=q-xL5M0zbzE |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Dupa EMMA RTS s-au schimbat putin lucrurile...Se promite mai mult la urmatoarea competitie...:D ...
Nu este pt mine este pt gascoyn..Eu inca stau pe bara.... |
e de 15" diful?
|
Da de 15...
|
Ajunge cineva la Slobozia???
|
Eu ajung sigur, dar din pacate in calitate de spectator :(( si pina in august tot asa voi ramane.
|
Salutare baieti...se programeaza o intalnire cat si competitie...Mai multe detalii (gratare,muzica,distractie,whiskas :)) )la linkul de mai jos...
https://forum.4tuning.ro/589-campiona...ml#post4589182 Astept cate un mesaj privat de la cei care se prezinta la eveniment... |
Quote:
ps. a cred ca ai fost....erai tipul cu masina aia alba , draguta....si cu mediile alea care m-au innebunit :D chiar mi-a facut placere sa te cunosc ...!!!! |
Da,da eu eram cu Focusul alb si mediile de ti-au placut tie mult !!!
Si mie mi-a facut mare placere sa te cunosc si sa discutam...sper sa ne vedem cu bine la urmatorul eveniment... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning