![]() |
baby
ceam mai beton masina din tot aradu...:) si de proprietar nici nu mai discut... 8) vezi sa nu tio iei in cap...asta este doar purul adevar...team pupat dulce:*
|
:tetter:
|
arata foarte bine, sa NU ii pui stopuri clare!!! mai degraba le innegresti, desi asa cum sunt arata cel mai bine!
asa, de curiozitate, cat dai pe vopsit? |
1 Attachment(s)
nu ii pun stopuri clare....doar un eleron de aluminiu SIMONI RACING BLACK FUSION negru.....si un chip:)
|
cam 600 de euro ma costa vopsitul.....cuptor tot....
|
misto rau de tot eleronu'... sa pui poze cu 'produsul finit'
|
o sa mai pune niste poze cu masina cand o scot de la vopsit ...
eleronul nu o sa-l am numai prin ianuarie cred..... |
Sunt tare curios unde o sa ajungi cu masina asta... o sa fie prea misto pt strazile noastre pe care se lucreaza, sa aiba de unde aparea gropile la iarna
hehehe |
asta e.... romania=gropi :)
|
scoate si manarele de la usi :roll:
|
AR 99 BMW...pt pleoapa da luneta vb cu Vali [care avea KIDu...tre sal jti].
Ji daka tot vopsejti majina vezi poate te pricopsejti ji cu o priza in capota...:D Ma uitam la primele poze postate da tine ji chiar la asta ma gandeam...nutzi mai trebuia decat eleron aluminiu [yo ma gandeam sai faci prinderile 2 sus pe portbagaj ji 2 in spate],pleoapa de luneta,stopuri 3D,priza capota [ceva finutz] ji coborata din suspensie...ka merita pt roatele alea [ji jti ce ma mai gandesc...daka tot itzi schimbi jantele...fa un efort ji iatzi ceva pa 19\" cu gume pa 40...ar fii jmecheie totala;)...adevaru e ka e kam najpa pa drumurile noastre,da...crede-ma,sa merita]. Salut ji bafta in continuare ! ;) |
Re:
Quote:
|
Pai Vale(kidu) n-are coif de luneta pt masina mea....(coupe) doar de 4 usi...si nu se potriveste....in fine..unul nou rieger e 100 de euro :)
ma gandeam daca are cineva pe la buc matritza...ca e mai ieftin..doar e mic si nu-mi trebe original ... :) prize de aer nu fac nimik la masina....ca am avut la alta si mi-o trecut...nu m-ai imi place cu prize de aer pe capota pe aripi...etc.... de coborata din suspensie e coborata....arcuri h&r rosii...doar ca nu am telescoape sport reglabile.....adika am 2 koni de spate in garaj...si le-eam pus de proba si doar 1 cm max. mai coboara spatele.......iar cu rotzi pe 19 nici nu incap...poate daca circul fara lonjeroane :))))) max 18....cu aripi trase :) original nu merge mai mare de 17/8 zoll latime |
sa veniti toti la expo-arad la tuning show weekendu asta :) !
|
WoOoW ! Ar fii suuuper tare sa se deschida in sus ujile ! :shock:
Iar mecanismul sa face f ujor,daka vrei sa sa deschida uja pa buton...pui de clapa care actzioneaza mecanismul initzial 1 starter de electromotor ji ka actzionare legi la el firele de la motorajul de la inchiderea centralizata;)[acu mai tre facut ceva...ka aja sar deschide aman2 o data:mrgreen:] Mai vb noi...sper ka am fost de ajutor...sal ! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning