![]() |
Sti de ce imi e mie teama? ca poate nu se mai tine deloc, voi o sa spuneti ca aveti totul aranjat poate si ei or sa spuna la fel, si ori ramanem cu ochii in soare ori iese nu stiu ce super scandal, cu batai si restu.
Nu e frumos, trebuia sa spuneti de la inceput, dar va respect pt. efortul depus. |
Re:
Quote:
PS: bafta :lol: |
Tu in locul nostru , dupa toate cele intamplate ai fi avut curajul sa anunti o cursa pe forum fara sa ai tot ce iti trebuie pt ea ? Noi nu ne-am permis sa spunem \"vrem sa organizam o cursa in data de ...\" fara sa avem nimic la mana . Scandal , batai .. e posibil dar nu cred. Totul e posibil. Dar sincer ... de ce ar lovi cineva din MR ?
|
Asta asa e daca spuneati si nu reuseati era naspa, dar acum cei de la NSL nu va primesc, iar voi o sa spuneti ca aveti contract, si nu cred ca vor iesi cu capul plecat, cel putin eu nu as face asa. Si atunci cum s-a ajuns in aceasta situatie, si ei trebuie sa aiba niste acte nu? asa ar fii normal si cred ca Sebastian nu a lasat cursa la voia intamplarii.
Eu atat spun vreau vad cursa poate sa particip, nu conteaza cine o organizeaza, si cred ca asa ar trebui sa faca toate cluburile, sa stea in banca lor si sa va lase sa rezolvati treburile. Mult noroc si cine stie poate iese ceva frumos fara tiganie. |
Re:
Quote:
|
Cred ca multa lume e in soc acum. Cred ca NSL e in focuri, telefoanele suna, lumea injura, se pregatesc de omor. Chiar ca va fii spectacol.
Mult noroc tuturor, i just want to race. :wink: P.S Lucian sper ca nu te-ai suparat pe mine, te-am atacat putin ca am fost socat, dar am inteles treaba, mult noroc. |
Iata dovada ca Sebastian stia inca din data de 11.11.2004 ca noi incercam sa organizam o cursa https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3787 iar aici dovada ca pe 14 https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=3841&start=0 a anuntat el cursa de la Prisma . Noi am semnat contractul pe 16 . Asta pentru ca vineri (12) nu am avut decat acordul verbal al celor de la Prisma lucru pe care nu l-am mai considerat suficient dupa ce am vazut anuntul LR & NSL .
|
BUN si acum eu vin cu intrebarea , ce mama naibii o sa se intample sambata ??????????????? wtf... ? bai nene innebunesc... pur si simplu nu-mi vine sa cred , nu se poate asa ceva..
|
Eu nu mai inteleg nimik!
Trist :cry: :cry: :cry: |
Ce nu se poate ? Sa faca MR o cursa ? Ce e asa greu ? Noi am anuntat ceva cand aveam totul in mana . Acum nu e bine nici asa ?
|
Quote:
|
-De acum periteti-mi sa va spun Felicitari!!!!! Bravo!!! Sunteti beton!!!!!Cei mai tari!!!!!Succes........si toate cele bune. : )))))))))))) Unde ziceati ca e cursa? Prisma? : )))))) Frumoasa locatie dar nu vi se potriveste.
|
E trist ? Halal impartialitate .... Reusim sa organizam o cursa si lumea spune ca e trist . Daca e asa trist poate punem locatia la dispozitia LR & NSL. Asa poate va fi lumea mai fericita . Cat de fericiti crezi tu ca am fost noi duminica dimineata cand am vazut ca desi Sebastian stia ca noi vrem sa facem o cursa acolo si am vazut ca o face LR ??
|
Luciane!
Hai sa-ti spun ceva! NU MA INTERESEAZA CINE FACE CURSA ASTA!Puteti sa fiti voi,Legal,NSL,4SS,Insomnia sau oricine altcineva! Ideea este ca SINCER-am spus ca este TRIST pentru ca altii(in cazul de fata NSL si Legal r) au spus ca vor face cursa asta inaintea voastra. Pana la urma este treaba voastra-nu a mea sau a 4SS. Dar vad ca se interpreteaza din NOU si asta nu e corect!Mereu se interpreteaza de ambele parti! Voi nu intelegeti ca nu tin partea nimanui????Doar ca acum pe bune va iesi RAZBOI intre voi si asta va afecta toate cluburile!ASTA ESTE PROBLEMA!O SA VA SAPATI RECIPROC-dar asta este din nou treaba voastra! ATAT AM AVUT DE SPUS! Toate bune tuturor! |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning