Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Primele Impresii De Dupa Intalnirea Auto Iasi -22 Octombrie (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/25731-primele-impresii-intalnirea-auto-iasi-22-octombrie.html)

xYron 23-10-06 19:11

Re: IMPRESII INTALNIRE 4TUNING-22octombrie-IASI

Nu-i adevarat aju...tu ai fost cel mai tare frate. Din cate am vazut eu..majoritatea filmarilor erau cu tine. Esti bun in asta si nu te descuraja aiurea. Pe urma cui au facut drift la fortus? NU tu ai fost primul?Tu continua treaba buna ca se gaseste cine sa te laude ;)

KAmikazee2005 23-10-06 20:00

bc_04_aju tu ejti tibi cu meganu?? dak da... iti zic ca toata lumea te-a vazut... te asigur eu... si mai ales c ai facut la fortus... cand aveai numa praf si nu vedeai nik ca ti-ai aprins farurile ... :) ;) oricum la fortus tu ai fost sufletu :)

CRyS` 23-10-06 20:19

Bai Tibi....masina e a ta sau a firmei :)....Ca la cum o rupeai parca nu era a ta...Bravo!

Dragi copii pe 12 sau 19 o sa fie la Bacau! :P

VREAAAAAAAAAAAAAAAAAU TOATE FILMELE SA FAC UN MONTAJ SUPER TARE!

CRyS` 23-10-06 20:27

Si ma bucur enorm de mult sa aud ca va placut!

Un Daeewooo Nubira tunat de SV zicea ca nu a iesim bine,ca a auzit el nuj ce!Cine`l cunoaste pe sofer?

KAmikazee2005 23-10-06 20:38

pe soferu cu nubira... sincer nu il cun.. poate restu baietilor din sv il cunosc...

KillerB 23-10-06 20:49

Quote:

Originally Posted by bc_04_aju (Post 596077)
da frate intradevar tare tare pe mine nu ma vazut nimeni
pacat ca nu vedetzi decat in curtea voastra dar show-ul v-il fac altzii
oricum felecitariile mele

E hai, hai nu mai fi suparat...Toata lumea te-a vazut:D , sau nu te-a mai vazut de atata praf mai bine zis...
Deci BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :clap:! Keep up the good work!:mrhappy:

ZyZ 23-10-06 20:59

In primul rand felicitari Cristi pentru o organizare de exceptie si mai mult, pentru ca te-ai descurcat mai mult decat onorabil cu un numar de participanti pe care nu cred ca-l anticipase cineva. A fost frumos si, cu cateva exceptii de care se pare ca nu ne putem lipsi, a decurs conform planului. Ca mica parte organizatorica a intalnirii, multumesc celor care ne-au onorat cu prezenta cu inima deschisa, din pasiune, demonstrand ca se pot face o intalnire in mod civilizat, fara provocari nesportive sau agresiuni de orice fel. Felicitari Cristi, si sa ne vedem sanatosi la urmatoarea. Oricand mai ai nevoie de ajutorul meu, just ask.

-ZZ- 23-10-06 21:09

Re: Primele Impresii De Dupa Intalnirea Auto Iasi -22 Octombrie

Intalnirea a fost ok
Un pic mai multa organizare nu ar fi stricat....vroiam si eu sa ma trag cu subarul in drum spre releu...dar omul era la mancare...pentru ca nu a stiut cand se pleaca :rolleyes2
Puteam sa zabovim mai mult peste tot :-)
Oricum frumoasa intalnirea si speram sa o organizam macar la fel de bine si la Bacau pe la mijlocul lunii Noiembrie .

CRyS` 23-10-06 21:14

Cred ca m`am ridicat deja la cer!Multumesc mult Radu!Sa nu uitam ca si tu ai avut un rol important in aceasta intalnire alaturi de Andrei(SLIP)!Si eu va multumesc mult pt ajutorul dat,pentru benzina si motorina arsa!Ii mai multumesc si lui Razvan(Bakal) pentru sprijinu acordat si nu in ultimu timp lui Gratian!
Am ramas frumos impresionat de masina din Covasna,sincer nu ma asteptam!Sa vii cu sotia si copilu...e ceva!Golfu de Neamtz care minte mereu ca are 1.6 16 v cand defapt are altceva si nu`mi arata ce e sub capota sa`i fie rusine si felicitari tuturor!Eu sper sa pot sa ma implic si la celelalte intalniri si promit sa nu va dezamagesc!Va fi mai bine si mai frumos...Am castigat experinta,am vazut ce e bine si ce e rau in chestia asta,ce am gresit si ce trebuia sa mai fac!
A...si mai am o ultima multumire.Stiu ca nu va vedea postul meu pt ca nu urmareste forumul.....Ana-Maria care m`a ajutat destul de mult atunci cand vroiam sa renuntz din cauza timpului foarte putin pt care`l am!

Sper sa nu va plictisesc cu posturile mele :D

Andreus 23-10-06 22:46

Cea mai tare mashina care a fost prezenta la Iashi dupa parerea mea a fost golful 5 gti ZOZ :D

CRyS` 23-10-06 23:01

Si`o masina la care s`a depus foarte multa munca e PAH`ul.....Corado!

TAZ_IS_04_JMG 23-10-06 23:22

am sa scot si eu pozele de pe camera sa le postez...si vreo 2 filmuletze..

Alex23GAM 23-10-06 23:30

salut,
a fost bine zic eu cu toate ca trebuia ales alt traseu de ex palat-copou-rond agronimie si back.. dar ce mai conteaza acum.. una peste alta a fost bine. felicitari celor care au venit!

bc_04_aju 23-10-06 23:33

e mashina mea
de cand am permis am condus mai tot timpul mashini cu tractziune spate
debia acum ma acomodez cu mashina shi vreau sa ma mai antrenez putzin
o am doar de cateva saptamani

da ce am rupt la ea ? stai Cristi linistit ca inafara de cauciucurii shi ferodourile de la frana de mana nare ce sa se uzeze a shi o mica eroare la abs in drum spre bacau

DETALII:):):):)

CRyS` 23-10-06 23:39

Quote:

Originally Posted by TAZ_IS_04_JMG (Post 596548)
am sa scot si eu pozele de pe camera sa le postez...si vreo 2 filmuletze..

Ai sa vii cu un CD la mine....sa`ti dau un cd de la mine :)! :D Te astept la magazin maine dimineatza :P sau Miercuri dupa masa!

Si nu puteam alege acel traseu pt ca .... Copoul era FULL de oameni ... eram in plin meci Rapid-Poli!.....0-0!

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning