Re:
Quote:
Originally Posted by \"Morro\"
In urma postului copresedintelui Synkro, am sesizat posibilitatea aparitiei unei situatii tensionate pe forum si am chemat intrunirea unei A.G.A.M.N.R.C . Intrucat nici un alt membru nu a putut raspunde acestei cereri, am tinut sedinta cu un singur presedinte prezent in incercarea de a desemna o persoana care sa medieze posibilul conflict. Din pacate cei prezenti nu au ajuns la un consens, dar declar public in calitate de copresedinte ca voi incerca sa remediez situatia la viitoarea adunare.
De asemenea in conformitate cu atributiunile prevazute de regulamentul de ordine interioara as vrea sa ii aduc la cunostinta public domnului Synkro ca are o ( 1 ) absenta nemotivata si ca astept sa prezinte documentele necesare remedierii situatiei.
|
Draga Domnule copresedinte MORRO,in calitate de copresedinte declar ca absenta mea de la ultima sedinte a A.G.A.M.N.R.C fost datorata finalizarii lansarii clubului pe piata curselor auto.As dori sa precizez faptul ca \"N2Oi R.C.\" in curand va fi prezenta si pe piata raliurilor nationale si internationale,fapt datorat calitatilor de piloti de raliu a unora din membrii clubului.Memoriul pentru motivarea absentelor a fost depus,si urmeaza sa ajunga la Consiliul Director.
Declar oficial ca am inkiriat pe data de 20.11.2004, Orele 22.00 o discoteca din Bucuresti ( nu precizam numele din motive de securitate ).Accesul permis numai membrilor \"N2Oi R.C.\" si eventual,personalului discotecii.De asemenea si parcarea din fata discotecii a fost inkiriata,si desigur este destinata NUMAI membrilor \"N2Oi R.C.\" . Ne-am luat masuri pentru a ne asigura spatiul necesar,pentru a nu ne inghesui nici in discoteca,nici in parcare.Conform hotararii A.G.A.M.N.R.C in legatura cu functiile fiecarui membru,copresedintele MORRO este insarcinat cu aducerea la cunostiinta tuturor membrilor clubului despre hotararea luata de Consiliul Director.
Domnul Gabi, pentru a nu se crea neplaceri as insista ca pe viitor sa ne comunici orice neplaceri in legatura cu \"N2Oi R.C.\" trimitand un FAX in care sa explici pe larg problema/problemele , cu mentiunea \"Pentru conducerea \"N2Oi R.C.\"\" urmand ca noi sa primim scrisoarea dupa testele Anti-Anthrax,Anti-Spam,Anti-Virus,Anti-Obscenitati si nu in ultimul rand Anti-Miros-De-Pepene-Galben ( A.M.D.P.P.N.G. ) - nu ne place deloc
In Numele Clubului \"N2Oi R.C.\" si al membrilor acestuia,doresc sa va multumesc pentru atentia acordata.
Semnat: B-02-NOI
|