Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   City Shadows Crew (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/256720-city-shadows-crew.html)

kyd_ursu 08-05-11 16:06

Re: City Shadows Crew

Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 4309888)
salut vad aproape in fiecare zi kidu(e30)si arata foarte bine bafta in continuare

multumesc :) ... mai am putin si il termin ... te astept la un pahar de vorba

kyd_ursu 08-05-11 16:14

3 Attachment(s)
Cam asa a iesit parasolarul....masina o stiti cu totii E30 316i

AnduRace 08-05-11 16:39

Ii cam ciudat parasolarul. :) O pozitionare mai buna era pe luneta. Tot pe mijloc, fie jos sau sus, dar arata mai bine acolo decat in fata. Si erati si voi un pic mai diferiti. ;)

kyd_ursu 08-05-11 18:36

Quote:

Originally Posted by AnduRace (Post 4311861)
Ii cam ciudat parasolarul. :) O pozitionare mai buna era pe luneta. Tot pe mijloc, fie jos sau sus, dar arata mai bine acolo decat in fata. Si erati si voi un pic mai diferiti. ;)

Pai daca ii mai ciudat inseamna ca nu ai mai vazut pana acum si concluzia este ca suntem diferiti...corect? :) Hai nu mi o lua in nume de rau dar ti am raspuns la ce ai scris...bafta (parerea mea este ca ii fain parasolarul)

solo_babyboy 08-05-11 18:46

ii ciudat dar noua ne place:lol:

kyd_ursu 08-05-11 18:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 03xuc (Post 4302657)
salut, sunt Ionut (XUC'u) si am o dacie 1300 din '80 alba cu mici modificari, scaune fata schimbate, trapa, suspensie sport :D (arcuri taiate amortizoare intarite), capota spate CN4 clean, geamuri fumurii, jante ELBA

Daca vrei idei cum sa ti faci dacia treci pe la mine :)

03xuc 09-05-11 08:10

ne place ne place ne place place place :) parasolarul, dar sa vezi sigla de pe spate ;)

03xuc 09-05-11 09:35

Quote:

Originally Posted by kyd_ursu (Post 4312110)
Daca vrei idei cum sa ti faci dacia treci pe la mine :)

sa stii k am sa vin :)

Ianis 09-05-11 21:34

bai sunteti incredibili ma nene :lol: sunt curios cat o sa mai reziste si asta

1300rs 09-05-11 23:02

Deci eu va banuiesc de HABARNAVISM !! Cum e cu renault`ul ala 5 "alpina" ? e renault cu motor de alpina? cu jante de alpina? sau cu cutie de alpina?

PS: alpina = BMW
PSS: renault Alpine nu s`a facut niciodata pe caroserie de super 5 !

Renault`ul vostru este defapt 1.8 16v aspirat. Renault alpine = 1.4 8v aspirat !

Apropo savarine faceti ?

kyd_ursu 10-05-11 10:34

sunteti incredibili...cum face cineva o greseala gata ati sarit si mai faceti si misto...eu inteleg ca poate stiti mai multe dar o explicatie cred ca ar fi de ajuns...dar nu...voi numai pe mistouri sunteti pusi... si daca tot acuzi de ceva macar gandeste te ca savarinele le gasesti la cofetarie

kyd_ursu 10-05-11 10:36

Quote:

Originally Posted by Ianis (Post 4315063)
bai sunteti incredibili ma nene :lol: sunt curios cat o sa mai reziste si asta

multi dintre voi nu inteleg ca asta este o distractie..."cat o sa dureze?"..."iar v ati facut?"... sunt niste intrebari aiurea.... poate sa dureze si 3 zile dupa care facem altul...ca sa aveti voi ce comenta :))))))))))

03xuc 10-05-11 11:58

ne cerem scuze pt gresala facuta dar asta e suntem si noi mici :) si multumim pt critici si urari de bine ca isi au si ele rostul ;)........cat despre restul comentariilor facute la misto nu isi au rostul, parerea mea

Ianis 10-05-11 16:14

Quote:

Originally Posted by kyd_ursu (Post 4315930)
multi dintre voi nu inteleg ca asta este o distractie..."cat o sa dureze?"..."iar v ati facut?"... sunt niste intrebari aiurea.... poate sa dureze si 3 zile dupa care facem altul...ca sa aveti voi ce comenta :))))))))))

daca tu nu intelegi o gluma ironica ca intre doi vechi prieteni asa cum consider eu, este strict problema ta ma asteptam sa reactionezi altfel sincer :)

daca eu si cristi suntem absurzi si "aiurea" prin intrebarile noastre si ai impresia ca comentam atunci afla ca suntem tare invidiosi pe voi .. e loc si pt noi ? :-s
ne cam roade invidia :|
P.S. jur ca nu ai sa o intelegi nici p'asta :))

kyd_ursu 10-05-11 20:49

Quote:

Originally Posted by Ianis (Post 4316569)
daca tu nu intelegi o gluma ironica ca intre doi vechi prieteni asa cum consider eu, este strict problema ta ma asteptam sa reactionezi altfel sincer :)

daca eu si cristi suntem absurzi si "aiurea" prin intrebarile noastre si ai impresia ca comentam atunci afla ca suntem tare invidiosi pe voi .. e loc si pt noi ? :-s
ne cam roade invidia :|
P.S. jur ca nu ai sa o intelegi nici p'asta :))

bah da zapacit esti :)))))) doar ma cunosti destul de bine.... nu am de ce sa ma supar pe voi (sau pe altii) pt ca va cunosc glumele foarte bine :P ....

All times are GMT +2. The time now is 21:24.

- Copyright 2025 4Tuning