![]() |
Re: City Shadows Crew
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cam asa a iesit parasolarul....masina o stiti cu totii E30 316i
|
Ii cam ciudat parasolarul. :) O pozitionare mai buna era pe luneta. Tot pe mijloc, fie jos sau sus, dar arata mai bine acolo decat in fata. Si erati si voi un pic mai diferiti. ;)
|
Quote:
|
ii ciudat dar noua ne place:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ne place ne place ne place place place :) parasolarul, dar sa vezi sigla de pe spate ;)
|
Quote:
|
bai sunteti incredibili ma nene :lol: sunt curios cat o sa mai reziste si asta
|
Deci eu va banuiesc de HABARNAVISM !! Cum e cu renault`ul ala 5 "alpina" ? e renault cu motor de alpina? cu jante de alpina? sau cu cutie de alpina?
PS: alpina = BMW PSS: renault Alpine nu s`a facut niciodata pe caroserie de super 5 ! Renault`ul vostru este defapt 1.8 16v aspirat. Renault alpine = 1.4 8v aspirat ! Apropo savarine faceti ? |
sunteti incredibili...cum face cineva o greseala gata ati sarit si mai faceti si misto...eu inteleg ca poate stiti mai multe dar o explicatie cred ca ar fi de ajuns...dar nu...voi numai pe mistouri sunteti pusi... si daca tot acuzi de ceva macar gandeste te ca savarinele le gasesti la cofetarie
|
Quote:
|
ne cerem scuze pt gresala facuta dar asta e suntem si noi mici :) si multumim pt critici si urari de bine ca isi au si ele rostul ;)........cat despre restul comentariilor facute la misto nu isi au rostul, parerea mea
|
Quote:
daca eu si cristi suntem absurzi si "aiurea" prin intrebarile noastre si ai impresia ca comentam atunci afla ca suntem tare invidiosi pe voi .. e loc si pt noi ? :-s ne cam roade invidia :| P.S. jur ca nu ai sa o intelegi nici p'asta :)) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 21:24. |
- Copyright 2025 4Tuning