![]() |
Re: acum firma tuning si in Piatra Neamt
as vrea si eu la matizut folie.cam cat m-ar costa portiere spate si luneta?se poate si pe fata?
|
Multumesc pentru interesul acordat, drept pt care o sa fac o reducere ''de primavara'', lucru pe care il fac de obicei pt cei care ma cauta de pe siturile de specialitate. Astfel, pretul va fi comunicat prin pm, la care ai toate cetificatele si omologarile de care ai nevoie, plus garantie de 5 ani. Tot ce te rog e sa imi comunici daca e ok, ca sa gasim o zi pt a programa lucrarea. In acest moment, cel mai apropiat termen ar fi marti 20.03
|
jonhson un id de mes???
|
ai un pm, prefer sa nu fie public, desi e pus pe situl meu la contact
|
NOU!
Cocktail tuning va ofera acum si reprogramarea softului prin mufa obd, pt obtinerea unor importante cresteri de putere. Despre chiptuning a auzit toata lumea, nu cred ca e nevoie de prea multe informatii, iar pt pret si programare, astept sa fiu contactat. |
asta da veste buna ... o sa fiu primul :-P
|
pt un passat din 2000 cat m`ajunge folie pe toate geamurile...proportia...same as buddy_lexx
|
pentru un opel corsa c - 4 usi cam cat ar costa?
|
passat toate geamurile=500 ron
corsa, acelasi lucru 450 ron Va astept la mine pt programare si orice alte discutii referitoare la oferta si nu numai |
cam rar johnson pe forum:P
|
ceva oferte jante ai? 4*100 15'' ??
|
Om serios.
Iar baietii care aplica folia, foarte atenti, si glumeti. :) Te salut, si spor la bani. |
salut
am si eu o intrebare:cat mar ajunge si pe mine sami modific spoileru pe fata la o skoda octavia 1? |
salut am si eu o skoda fabia si as vrea sa stiu cat m-ar costa sa pun folie pe luneta si pe cele 4 geamuri.
|
am si eu o intrebare care este pretu pt infoliere la o dacia solenza pe spate si luneta
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning