![]() |
Re: E36 - 340Ci (V8)
Treaba serioasa... Bafta!
|
Merci baieti, bafta si voua!
Va sustin/ajut cum pot. Azi nu prea am avut timp decat sa finisez pe la pasajele rotilor si cateva mici chestii. The MTZ. :peace: |
mai cunosc un proiect de un v8, 4.4, in E36, e ceva munca sa il bagi acolo dar daca are cine o face calitativ rezulta ceva de invidiat, stiu ca la partea cu baia de ulei e mai greu, cu asa motor, mai exact 4.6 a fost Alpina nu mai tin minte ce model, iar acolo baia de ulei e facuta de cei de la Alpina, s/h nu gasesti, noua e scumpa rau, ce a facut baiatul e sa proiecteze alta de la 0, a cedat si spatiul ABS, cam asta ce stiu din dificultati, iti urez bafta, sunt curios cum va iesi la tine!
|
BAFTA COANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol: AI GRIJA CE BALAURU ALA IN FATZA SUB CAPOTA :D....!!!
|
bafta si multa rabdare sa iasa treaba ,.;)
|
Toata lumea V8! Curand ma apuc si eu de ceva asemanator dar pe o alta caroserie!
:twisted::twisted::twisted: |
Quote:
Sincer mi se pare ca sa complicat. Stiu si de E36 Alpina ed.... Preturi martiene! A fost facuta si la noi o pisica V8 (chiar turbo), ce a lui Razvan NHTu. A dat motorul jos dupa masina, mai are suportul motor, da' nu'l gaseste momentan.(Cu un suport e ca si rezolvat deja.) Nu stiu exact daca o sa'l pot folosii, era facut pt turbo si mié sa nu loveasca galeriile stock in el. Oricum, stiu exact ce trebuie facut, chiar nu consider o piedica fixarea motorului. Ca sa nu mai loveasca baia (si in primu' rand ca sa echilibrez greutatea intre punti) ma gandeam sa mut motorul mai in spate. Scap de complicatiile punte/caseta, da' sa vedem cate ar aparea la modificarea caroserie. Merci pt sustinere, bafta si tie! Quote:
Dupa ce'i dau cheie cre'ca el va fi cel care va trebui sa aiba grija! :) Quote:
Rabdarea... Stau greu la capitolu asta! :) Si mai multa bafta/rabdare si voua acolo la Fram al tau, acolo chiar e nevoie! P.S.: Scoate in kilu meu motoru de la vanzare! :) Quote:
MTZ te sustine! |
salut!
sunt foarte curios sa vad rezultatul final...cred ca o sa fie grava rau pisica asta:lol: bafta |
bafta multa cu neimblanzita!!!!!:shock::shock:
|
foarte interesant proiectul tau!mi-a captat atentia imediat ce am vazut si numele topicului!succes in contiinuare cu proiectul!
|
un proiect interesant. Astept sa vedem rezultatul final si sa te copiez.Mie unul mia fost frica sa ma inham la asa ceva. multa multa bafta!!!!
|
Bafta in continuare cu matza.La ce performante o sa o duci???:-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Performantele o sa le vedem la final, pe strada, nu prea pot/vreau sa ma pronunt inca... The MTZ. :peace: |
succes frate! :-)
|
OFF :Ursul are topic? :)
ON: O sa fie printre putinele pisici V8 din lume ... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning