![]() |
Re: Cea mai Tunata masina din Brasov
eu zic ca s-au omis destul de multe masini din acest poll...
|
Quote:
Quote:
ai dreptate dupa terminarea pool ului promit ca voi face o lista mult mai completa unde va putea toata lumea sa adauge masina sau masinile care cred ei de cuvintza ca merita asa va fi mai obiectiv si speram ca nu vom omite pe nimeni |
FreaK Bv.......ai votul meu........:clap:
.........in primul rand am apreciat pasiunea si munca depusa de proprietar!! .........si celelalte masini sunt superbe!!! dar in unele nu sa investit si pasiune !!:boxing: dar totusi RESPECT dorinta de a modifica o masina!!8) |
Ba multumesc ca mi-ati bagat 33-ul in poll. In curand o sa urmeze si GTV-ul asa ca o sa isi faca loc in top :D
|
Mda...se vede ca poolul asta nu are nici o relevanta...nimeni nu voteaza ...nimeni nu scrie...pana mea;))) ACTIVITATE!!!
|
Quote:
s a votat 18 voturi pana acum nu ma mira pt ca asta e un numar relevant pt useri activi de pe brasov comentariile mai incolo :) |
pai ce sa i faci Mugur. Cred ca nu isi bate lumea capul cu noi :D Ia uite, eu am un singur vot si ala e de la mine :D
|
fain asa...;))) asta e ....inca nu stie lumea ce e ala tuning...pana mea...sunt dezamagit ;)
|
pai cum ma? Abia acum te-ai prins cum stau lucrrile? Scuze ca o spun la modul asta dar esti naiv daca te bazezi pe parerile de pe 4tuning. Fara intentia de a ataca pe cineva direct, 4tuning este o comunitate formata in mare parte de copii pasionati de masini care nu au inca 18 ani. Oricum conceptul de tuning nu e inteles de foarte multi in adevaratul sens al cuvantului dar asta e. Cu timpul o sa se schimbe lucrurile. Nu trebuie sa fie nimeni dezamagit sau bucuros daca despre masina lui se emit pareri pro sau contra. Pur si simplu majoritatea lucrurilor de aici nu sunt relevante. Ne mai pierdem si noi timpul sa mai scriem pe aici asa de fun :D Oricum, este constructiv pentru toata lumea ca exista aceasta comunitate. Unii i invata pe altii si pe langa asta e un bun barometru a ceea ce inseamna potentialul pietei auto din romania la nivelul asta.
|
fratilor.... majoritatea nici nu stiu ce e ala un eleron. ce pretentii aveti???? :lol:
|
Quote:
|
tot respectu ..arata bine ..toate
|
greu de votat....cum a zis si mark uss...toate sunt frumoase :twisted:
|
eu am votat seria 3