![]() |
Re: CLASAMENT CAMPIONAT DRE
1 Attachment(s)
CLASAMENTUL DUPA PENULTIMA ETAPA
sa isi faca calcule fiecare in parte,mai este o etapa!!!!! |
1 Attachment(s)
CLASAMENTUL FINAL
felicitari tuturor participantilor care au alergat acest an,felicitari celor de pe podium !!!! va asteptam la festivitatea de premiere,cine doreste detalii rog mail la [email protected] va asteptam atat la premiere cat si la anul cu performante din ce in ce mai bune !!! |
dabea astept la anu :D anu asta a fost super fiecare etapa din ce in ce mai bine ! (in special nocturna !!!! )
Ma bucur ca totusi dricu a ramas pe locu 5 la general din 2 curse ... probabil daca mai veneam la 1 eram si eu cu fratii dieselari in hora :lol: Felicitari tuturor ! masini din ce in ce mai tari si la noi !!!!! Spor la surubarit peste iarna ! |
Quote:
|
si eu locul 4 ...la 2 puncte de loc 3 ...ooofff greu cu CZT asta ...:D:D
|
Am facut si eu un clasament al participarilor la cele 8 etape disputate :
Locul 1--- Tanase Dragos --Muu---8 etape ( RECORD:lol:) Locul 2----Iulica GTO -------------7 etape Paranici Nelu-----------7 etape Motea Claudiu----------7 etape Locul 3----Ghita Silviu --Dop-------6 etape Ghita Pop---Porsche----6 etape Haplea-----------------6 etape Matei Costin ;)---------6 etape |
Quote:
|
salutari
in perioada 25-27 noiembrie intentionam sa organizam festivitatea de premiere pt anul competitional 2011 ca si locatia finala Paltinis pentru a putea negocia o oferta avantojoasa as dori de la fiecare un mail de confirmare impreuna cu numarul de persoane care eventual ii insotesc,facilitatea dorita camera single/dubla de indata ce vom sti numarul de participanti , vom comunica si costurile aferente ca si idee de cost : camera dubla - intre 144 si 172 ron camera single - intre 104 si 128 ron cina festiva - 100 ron facilitati - piscina interioara - internet - divertisment ( table,tenis de masa,etc) rog confirmare pina cel tarziu in data de 11 noiembrie programul care se intentioaneaza este : vineri seara - acomodare sambata dupa-masa - discutii sezon 2011 - statistici si rezultate 2011 - reclamatii si pareri 2011 - target-uri,preconizari an competional 2012 sambata seara - festivitate premiere - party duminica - plecare,pupaturi si altele,exclus lacrimi pt informatii va rog mail la [email protected] |
Quote:
|
Quote:
da da |
Quote:
|
Ne vedem acolo fratilor!! :D
|
Da fratilor acolo ne vedem!
|
frate balcescu[asta din tulcea] vad ca esti tare nerabdator :))...
|
Prezenti si noi,Pole Position Racers 20 de persoane :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning