![]() |
Sunt rugati si membrii MR sa-si personalizeze avatarul:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...2875&start=450 Ultimele posturi.. useri diferiti cu acelasi avatar si a fost foarte derutant de citit si inteles care a postat... din instinct vazand acelasi avatar ai impresia ca a postat aceasi persoana. Mersi! |
O sa isi personalizeze si ei avatarele cat de curand ....
Al meu este bun ... :?: |
E ok.. parerea mea la tine ca semnatura e mult prea incarcata :lol: .. dar e parerea mea doar :)
|
da. ar fi bine ca din 4 elemente sa ramana doar 1
|
Lasa ca deocamdata este bine asa .... :wink:
Mai au si alti semnaturi mari ... si mai mari ca ale mele ... Sau daca este obligatoriu mai micsorez :!: :wink: |
nu ai inteles. nu e mare, dar e incarcata, e grea. trebuie sa fie omu atent la semnatura ta 30 de ore inainte sa citeasca ceva.
pana la urma poti sa incepi sa pui doar semnatura si sa nu mai scrii nimic in topicuri ca oricum nu cred ca mai retine cineva ceva pana trec de semnatura. |
Acum am inteles ce vreti sa spuneti ....
Dar si asa sunt multi care ai semnauri incarcate ex : CT-03-ART Are semnatura mai mare si mai incarcata ca a mea .... Sper ca nu o luati in nume de rau :!: :wink: Cum este acum este bine ? sau mai tai ... ? |
fiecare este sau va fi atentionat, nu va fi nimeni pasuit sau favorizat
|
Sunt perfect de acord . Caut un acare s ami se potriveasca cel mai bine si recomand acest lucru membrilor MR .
|
poate ca ideea asta merita mai multa atentie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning