Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - 520i (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/255364-e39-520i.html)

crysty.bobok 27-04-11 15:04

Re: E39 520i V.I.P. Style

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4285167)
Te rog frumos detaliaza ca nu inteleg nimic si sunt chiar curios cam ce inseamna ptr tine acest stil.
Pe o parte zici ca nu vrei sa investesti multi bani in tuning pe alta parte vb de stilul VIP care presupune multe modificari(multe din ele nu sunt asa vizibile),apoi de stilul Senat sau Parlament nu am auzit.Sau vrei sa pui niste folii negre in geamuri si gata esti Senat Style.
Nu incerc sa te iau la misto insa numai o suspensie performanta si niste jante+gume( pe minim 19'' asta ca sa poti incardra masina spre acest stil VIP costa aproape cat masina sa nu zic mai mult.
Eu zic sa o iei usurel si sa incepi cu stilul inmatriculat intai,masina daca e euro 3 o sa iti treaca toate stilurile la taxa de prima inmatriculare.

In plus Stilul VIP este f delicat si foarte usor o poti da cu masina in tiganie,putine masini arata intradevar bine adoptand acest stil.Iar kit-uri M pe e39 nu vezi pe toate strazile

Ce stil ma ?
=)) mor de ras aici :)))
:lol::lol::lol:

Bafta cu masina marius ... pe parcurs ai sa vezi ca o sa iti schimbi ideiile si o sa fi pe drumul cel bun cu masina !!!

Bafta la modificari ! ! !

bogdan.t 27-04-11 18:56

Re: E39 520i V.I.P. Style

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4285167)
Nu incerc sa te iau la misto insa numai o suspensie performanta si niste jante+gume( pe minim 19'' asta ca sa poti incardra masina spre acest stil VIP costa aproape cat masina sa nu zic mai mult.

eu zic ca niste jante si suspensie ajung poate chiar dulbu cat masina ca sa o faci VIP style.

bafta cu proiectul pe mai departe dar iti zic ca 100% iti schimbi ideile, iar la noi in tara nu prea ai pe unde umbla cu o masina "VIP" :)

marius3030 28-04-11 02:42

Re: E39 - 520i

6 Attachment(s)
si pozele promisee..:D

Amun-RA 28-04-11 11:20

chiar arata foarte bine, vad ca e si curata, cutia automata 10+ (urasc din ce in ce mai mult cutia manuala), bine....asta e parerea mea proprie si personala. bafta cu ea!

marius3030 28-04-11 12:18

multumesc de apreciere!eu pana la masina asta eram impotriva cutii automate,dar cand am dat de asta...:yikes:
oricum,nu mi-as mai dori manuala cam niciodata,dar cn stie!

RideTheRiddle 28-04-11 12:44

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4284529)
salutare tuturor forumistilor si posesorilor de BMW!
Acum 5 zile am achizitionat si eu un BMW E39 520i din germania(de la un unchi) si m-am decis s-o prezint si eu.:D
Ca dotari ale masinii ii lipsesc geamurile electrice spate,interiorul de piele si trapa,in rest are cam tot ce se poate(cred)+un sistem de navigatie de la AC Schitzer(sper ca am scris bn)!Masina as vrea s-o fac ceva gen VIP Stile ca sunt destule cu kit de M5 si pe alta parte nu vreau sa investesc nici o suma fff mare in tuning!De aceea am ales s-o fac VIP stile!
Astept pareri pro si contra!

PS:maine am sa revin cu poze facute pe ziua+interior!

stilul VIP este asta stilul Senat este asta. masina arata bine, pare ingrijita mai putin la interior unde banuiesc ca ai husa aia datorita fundului cu razatori pe el al fostilor proprietari.
ca si idee, de ce ti-ai pune navi de la Ac Snitzel? mi se pare ca e incomoda :-??

SAX1987 28-04-11 12:55

Interesanta navigatia aia , am mai vazut pe o masina acum ceva timp !

marius3030 28-04-11 15:01

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4287733)
stilul VIP este asta stilul Senat este asta. masina arata bine, pare ingrijita mai putin la interior unde banuiesc ca ai husa aia datorita fundului cu razatori pe el al fostilor proprietari.
ca si idee, de ce ti-ai pune navi de la Ac Snitzel? mi se pare ca e incomoda :-??

husa d p scaunul de la sofer este acolo pt ca nu am avut timp sa o dau jos si are niste bureti fff comozi,dar azi o dau jos.scaunul nu e tocit!arata ca si cel din dreapta.oricum..interiorul arata mult mai bine in realitate decat in poze.;)
navigatia nu este incomoda pt ca nici nu o folosesc(nu am CD pt romania) :lol:

marius3030 28-04-11 15:12

imi cer scuze de dublu post dar vreau sa va arat cum vreau sa fac bara fata.
am o bara de M3 modelul ca in videoclip pe care am s-o tai de sub bandouri si apoi in 2 pt latire.apoi am s-o tai si pe a mea de sub bandouri si am sa montez partea de M3.binenteles ca toata treaba o s-o faca cnv intr-un atelier special,nu eu;:D
si inca o chestie..din cate stiu eu narile se pot schimba cu cele de facelift nu?
rog pe cnv care a mai facut treba asta sa imi spuna si mie cum se demonteaza!
LINK:https://www.youtube.com/watch?v=W1Hr5cYMTwo

adrian17071979 28-04-11 16:34

Salut Marius!!!
Frumos e39 , succes mult in continuare si vreau sa o vad asa cum iti doresti , indiferent de stilul care il vrei eu zic ca iti v-a reusi.
P.S.: Imi plac farurile ( si eu trebuie sa trec la munca la ele , deja unul din ele este matuit).

RideTheRiddle 28-04-11 16:51

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4288027)
husa d p scaunul de la sofer este acolo pt ca nu am avut timp sa o dau jos si are niste bureti fff comozi,dar azi o dau jos.scaunul nu e tocit!arata ca si cel din dreapta.oricum..interiorul arata mult mai bine in realitate decat in poze.;)
navigatia nu este incomoda pt ca nici nu o folosesc(nu am CD pt romania) :lol:

da-o la schimb pe una mare normala :-)
am crezut ca e scaunul tocit, pana acum mai mult de 90% din 5er-urile pe care le-am vazut aveau scaunul ala tocit, al meu fiind unul dintre ele :D da-o jos repede ca e urata rau oricat de comoda ar fi :shock:

quze 28-04-11 17:00

O sa fi cel mai tare din sat cu bara aia ;)

marius3030 28-04-11 19:29

@ adrian17071979 :multumesc,multumesc!binenteles ca am s-o facum vreau eu,dar imi plac totusi si parerile celeorlalti ca cn stie ce idee iti mai da careva.
@ridetheridle:sincer eu as da-o pe o navigatie dedicata,ca oricum si asta a costat o mare avere la vremea ei dar...sincer nici nu imi trecuse prin cap:D
anyway..interesanta idee!!deci cn vrea navigatie AC Schnitzer sa strige:!::!::!:
@quze:probabil ca am sa fiu si cel mai tare din "sat" cu bara aia!oricum...nu stiu daca o sa ramana asa,ca mai am o propunere.cv sa-i modific partea de jos demontabila gen M5(cu tot c proiectoare si grila barii).

SAX1987 28-04-11 19:51

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4288246)
da-o la schimb pe una mare normala :-)
am crezut ca e scaunul tocit, pana acum mai mult de 90% din 5er-urile pe care le-am vazut aveau scaunul ala tocit, al meu fiind unul dintre ele :D da-o jos repede ca e urata rau oricat de comoda ar fi :shock:

Interiorul care l-am dat jos de pe a mea e perfect :D
Quote:

Originally Posted by quze (Post 4288265)
O sa fi cel mai tare din sat cu bara aia ;)

:peace::peace::D

marius, mai bine pui o buza dedicata pentru bara aia decat sa faci tiganii de genu :shock:

Iti arata eu poza cu buza mai diseara daca vrei !

P.S. daca vinzi navigatia la pret bun o iau eu :D

marius3030 29-04-11 01:41

poi..deasta am spus ca nu ramane batuta in cuie treaba cu bara fata.o sa incerc intai in photoshop.binenteles ca am sa postez rezultatul si vedem.
oricum..pune poza sau link si cu buza de care spuneai.
navigatia..ma mai gandesc daca o dau sau nu.ca si in oras la mn au pus ochii cativa preteni pe ea.:))te anunt oricum!

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning