![]() |
Logic ca o sa vin si eu ..... :wink:
Dar la ce ora incepe .... :?: |
Re:
Quote:
2 - este vorba de un eveniment MR, noi urmarim lansarea clubului, si acesta a fost un mod convenabil, pt toata lumea, zic eu. |
Ora inceperii inscrierilor este ora 9:00, iar ora startului primei masini este ora 11:00.
|
frate .. in cazul in care ma bag.. o sa-mi pun placutzele cu clubul nostru.. :) asha e frumos nu?.. nu e nici o problema o sa pun si cu Midnight racers.. in fine..:P e bine ca avem indemanare.. too bad ca o sa pierd mult fara frana de mana :(( dar asta e.. ma bag si fara..
|
Bossuletz nu ai inteles ideea : pe numerele de concurs va scrie midnight racers ... iar peste numerele de inmatriculare pui ce vrei tu(de preferabil placutele cu Ghost :lol: )
Multumim pentru ora Bubu ! Ne vedem acolo ! |
adevaru ca la cate probleme am.. citesc foarte repede forumu..si intzeleg si gresit.. asta-i viatza :D .. mnaine dau o tura prin service.. sa vaz ce rezolv.. e posibil sa reusesc sa-i conving pe-ai mei.. ;)
|
voi posta in curand o schita cu numerele de concurs ca sa vedeti cam cum vor arata.
|
cine filmeaza cursa ca sa ne trimita materialele?
|
Voi ruga niste prieteni de-ai mei sa filmeze / fotografieze, insa nu sunt profesionisti in domeniu. Toate pozele care vor fi, ti le voi trimite la e-mail, iar cu filmele, cred ca pe un cd si prin posta daca sunt prea mari. Daca fisierele sunt mici, tot la e-mail.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning