Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/25509-e30-325-a.html)

Dani_E21 21-10-06 14:06

Re: bmw 325

daca nu sunt o problema baniii pune-i turbo si ai terminat :)
nu prea imi vine sa cred ca face 24v
eu am 2.8 m30 si eu astept un 24v sa vad cum stau pe langa el

il76 h t h 21-10-06 14:24

Quote:

Originally Posted by Dani_E21 (Post 593383)
daca nu sunt o problema baniii pune-i turbo si ai terminat :)
nu prea imi vine sa cred ca face 24v
eu am 2.8 m30 si eu astept un 24v sa vad cum stau pe langa el

mm si de fac rost de turbo?cine-l pune cat ma ajunge?iar pt 2.8 nu stiu ce sa iti zic e slabut mai ales pe rekin chiar daca este un motor bun

Alex-Rahova 21-10-06 14:48

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 593373)
da il face pe 2.5 24 valve si masina nare decat serpi atat nu are nici cip.si exemple?
adu u un urs de 2.5 incoa si sa le punem la proba

cunosc pe cineva cu un 2.5 24v :):) dar nu are rost sa ti-l "aduc incoa" pentru ca are niste oglinzi foarte mici si nu cred ca o sa te mai vada in ele , cand ajunge el primul la 400 m

mai gandeste-te ,mai "probeaza" masina cu altele si pune-i si cip, si atunci te dai si cu 24 de valve

naka66vio 21-10-06 15:09

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 593436)
cunosc pe cineva cu un 2.5 24v :):) dar nu are rost sa ti-l "aduc incoa" pentru ca are niste oglinzi foarte mici si nu cred ca o sa te mai vada in ele , cand ajunge el primul la 400 m

mai gandeste-te ,mai "probeaza" masina cu altele si pune-i si cip, si atunci te dai si cu 24 de valve

lol.crezi ca o sa fie primul pe care o sal vada in oglinzile mari de urs?ma intelege ca motoarele astea vechi trag mai bie ca 24valve

Alex-Rahova 21-10-06 15:17

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 593452)
lol.crezi ca o sa fie primul pe care o sal vada in oglinzile mari de urs?ma intelege ca motoarele astea vechi trag mai bie ca 24valve

fara "ma" ...;)
prietene intelege ca tu ai undeva pe la 170/171 cp din fabrica + serpii aia inca 10+ cp
ai tu sanse in fata la 192 cp din fabrica + ce mai are si el pe acolo ??
si nu-mi explica ce motor trage si in ce fel trage ;) ...am parte de E 30-uri,care mai de care, in fiecare zi
eu zic sa incheiem treaba asta...tot respectul prietene !
mult succes cu masina si "la cat mai multe victime"

Dani_E21 21-10-06 15:40

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 593409)
mm si de fac rost de turbo?cine-l pune cat ma ajunge?iar pt 2.8 nu stiu ce sa iti zic e slabut mai ales pe rekin chiar daca este un motor bun

mai asteapta un pic sa fie sus garaju si iti pun eu turbo:)
cat de 2.8 nu conteaza doar caii la masina

syca09 22-10-06 19:50

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 593376)
:))mda banii nu sunt o problema,in fine ce sa iti zic nu putem compara un 2.5 cu cine stie ce-oi avea tu,oricum te astept cu placere,mai avem si un m power bye

Ce e atata cearta aici care mai decare cu masini...baiatul va cerut nijte caluti nu va mai certati ca nu e bine si u cel cu rechinu..vino la fetesti mai:lol: ce dreaq` numai cand auzi de rechin...fugi:lol: hai papa HTH mai usor cu lauda sa nu cumva sati taie vrunu basuu

naka66vio 22-10-06 20:15

Quote:

Originally Posted by syca09 (Post 594877)
Ce e atata cearta aici care mai decare cu masini...baiatul va cerut nijte caluti nu va mai certati ca nu e bine si u cel cu rechinu..vino la fetesti mai:lol: ce dreaq` numai cand auzi de rechin...fugi:lol: hai papa HTH mai usor cu lauda sa nu cumva sati taie vrunu basuu

syca 09 baiatul cu un urs extra ordinar puneti un motor ca e pacat de ursul ala care il ai ca altfel te cam faci de rusinica rusinica

il76 h t h 23-10-06 00:23

Quote:

Originally Posted by syca09 (Post 594877)

da are dreptate syca eu vroiam doar niste caluti dar aici numa caternica:))in fine nu conteaza pei mai syca astept sa taie vreunu basu cam demult in fine daca stiee vreunu cum mai fac niste caluti bine daca nu bag pla-n el de urs,iar pt domnu alex prahova vino tu cu ce ai si mai discutam pana atnci mai posteaza daca stii cum sa adaug niste caii daca nu abtine-te

Alex-Rahova 23-10-06 08:40

in primul rand e Alex-Rahova, daca nu vezi bine ..
1 momentan masina mea nu se ridica la asteptarile tale, mai e si diesel si nici nu pot s-o conduc fara permis;)
2 aici au aparut niste discutii pentru ca s-au aruncat niste laude nemeritate catre ursul tau fata ursii din bucuresti , aia 4 ursi consacrati din care am cerut un exemplu
eu ti-am spus sincer parerea mea , ca intr-o liniuta cu un 24 de valve nu apuci sa-i vezi decat numarul pe primii 50-100 de m

vrei caluti ? incearca alt soft , fa-ti rost de o axa cu came sport si vezi cum trage...
si parerea mea e sa va abtineti voi cand habar nu aveti ce face un 2.5 24 de valve pe caroserie de e 30 coupe , pe langa un simplu 2.5

naka66vio 23-10-06 12:47

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 595437)
in primul rand e Alex-Rahova, daca nu vezi bine ..
1 momentan masina mea nu se ridica la asteptarile tale, mai e si diesel si nici nu pot s-o conduc fara permis;)
2 aici au aparut niste discutii pentru ca s-au aruncat niste laude nemeritate catre ursul tau fata ursii din bucuresti , aia 4 ursi consacrati din care am cerut un exemplu
eu ti-am spus sincer parerea mea , ca intr-o liniuta cu un 24 de valve nu apuci sa-i vezi decat numarul pe primii 50-100 de m

vrei caluti ? incearca alt soft , fa-ti rost de o axa cu came sport si vezi cum trage...
si parerea mea e sa va abtineti voi cand habar nu aveti ce face un 2.5 24 de valve pe caroserie de e 30 coupe , pe langa un simplu 2.5

uite mai alex-rahova atotstiutorule vino cu un e30 cu 2.5 24valve la fetesti cu motor stok iti platesc eu benzina si iti dau si 5oo euro daca reuseste macar sa se tina cu masina de care vb aici.fara glume nr meu de tel este 0720276605 si daca tot stii asa despre masini ar trebuii sa stii si care din astea 2 motoare trage mai bine si daac tot esti din bucuresti si stii despre e 30 dute pana la garaj la pitiku la ptc racing si i9ntreaba care castiga ca sa nu te mai faci de ras aici si daca nici piticu nare dreptate inseamna ca u esti cel mai mare mentor in e 30 dar de fapt u nai nici permis asa ca ciocu mic si jok de glezne pana iei carnetu papa

Alex-Rahova 23-10-06 14:25

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 595673)
uite mai alex-rahova atotstiutorule vino cu un e30 cu 2.5 24valve la fetesti cu motor stok iti platesc eu benzina si iti dau si 5oo euro daca reuseste macar sa se tina cu masina de care vb aici.fara glume nr meu de tel este 0720276605 si daca tot stii asa despre masini ar trebuii sa stii si care din astea 2 motoare trage mai bine si daac tot esti din bucuresti si stii despre e 30 dute pana la garaj la pitiku la ptc racing si i9ntreaba care castiga ca sa nu te mai faci de ras aici si daca nici piticu nare dreptate inseamna ca u esti cel mai mare mentor in e 30 dar de fapt u nai nici permis asa ca ciocu mic si jok de glezne pana iei carnetu papa

:) stai linistit ca nu ma fac de ras,chiar nu am cu ce... papa si tie ;)
singurul care s-ar face de ras in povestea asta esti tu pentru ca nu cunosti limba romana, sau nu ai semnul " - " pe tastatura
bafta cu masina prietene!

hanneman 23-10-06 15:00

Asteptam poze cu motorul!

naka66vio 23-10-06 19:15

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 595835)
Asteptam poze cu motorul!

poze cu motorul o sa pun eu maine si cu masina cateva deocamndata baiatului i sa rupt un disc pe spate stanga daca stie cineva unul de vanzare pt moselul asta cu cat si un nr de tel.ms.si daca mai are cineva ca ii mai trebuiesc si 2 amortizoare de fata.lasati un nr de tel

naka66vio 24-10-06 00:07

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 596090)
poze cu motorul o sa pun eu maine si cu masina cateva deocamndata baiatului i sa rupt un disc pe spate stanga daca stie cineva unul de vanzare pt moselul asta cu cat si un nr de tel.ms.si daca mai are cineva ca ii mai trebuiesc si 2 amortizoare de fata.lasati un nr de tel

ma scuzati de calitatea pozelo dar leam facut in seara asta cu telefonul intrun petrom maine pe zii voi face altele.in unele poze se vad si serpisorii

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning