![]() |
Re: bmw 325
daca nu sunt o problema baniii pune-i turbo si ai terminat :)
nu prea imi vine sa cred ca face 24v eu am 2.8 m30 si eu astept un 24v sa vad cum stau pe langa el |
Quote:
|
Quote:
mai gandeste-te ,mai "probeaza" masina cu altele si pune-i si cip, si atunci te dai si cu 24 de valve |
Quote:
|
Quote:
prietene intelege ca tu ai undeva pe la 170/171 cp din fabrica + serpii aia inca 10+ cp ai tu sanse in fata la 192 cp din fabrica + ce mai are si el pe acolo ?? si nu-mi explica ce motor trage si in ce fel trage ;) ...am parte de E 30-uri,care mai de care, in fiecare zi eu zic sa incheiem treaba asta...tot respectul prietene ! mult succes cu masina si "la cat mai multe victime" |
Quote:
cat de 2.8 nu conteaza doar caii la masina |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in primul rand e Alex-Rahova, daca nu vezi bine ..
1 momentan masina mea nu se ridica la asteptarile tale, mai e si diesel si nici nu pot s-o conduc fara permis;) 2 aici au aparut niste discutii pentru ca s-au aruncat niste laude nemeritate catre ursul tau fata ursii din bucuresti , aia 4 ursi consacrati din care am cerut un exemplu eu ti-am spus sincer parerea mea , ca intr-o liniuta cu un 24 de valve nu apuci sa-i vezi decat numarul pe primii 50-100 de m vrei caluti ? incearca alt soft , fa-ti rost de o axa cu came sport si vezi cum trage... si parerea mea e sa va abtineti voi cand habar nu aveti ce face un 2.5 24 de valve pe caroserie de e 30 coupe , pe langa un simplu 2.5 |
Quote:
|
Quote:
singurul care s-ar face de ras in povestea asta esti tu pentru ca nu cunosti limba romana, sau nu ai semnul " - " pe tastatura bafta cu masina prietene! |
Asteptam poze cu motorul!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning