![]() |
Re: Dacia Sport Hood Ride
Quote:
Quote:
Succes cu masina, si imi cer scuze pentru "neplacerile" pe care ti le-am creat in trecut, pe un alt topic. |
Quote:
Quote:
|
Sticker-u ala o diferentiaza de celelalte masini din Bucuresti, parerea mea. E ca un fel de "carte de vizita" ;)
Succes cu masina, si imi cer scuze pentru "neplacerile" pe care ti le-am creat in trecut, pe un alt topic.[/QUOTE] Adevarul este ca sunt asa multe Dacii Sport albastre, cu roti late, si bare de Renault 12, caci acel sticker era IMPEDIOS necesar...... |
frumoasa masina ,ne-am intalnit sambata pe ferentari eu eram in golf 1 verde ,bafta in continuare cu masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
un mic update am schimbat gumele...cu unele Dunlop Sport fata 195/55/13 si spatele 205/50/13.... |
Fără îndoială, maşina (ca şi GRI-ul dealtfel) inspiră o personalitate aparte, un stil unic, cum nu am văzut pană acum la alte maşini, lucru care te individualizează faţă de ceilalţi, şi eu zic că e un lucru bun, de admirat. Ţine-o tot aşa!
|
frumoasa masina dar prin definitie hoodride presupune o masina care arata jalnic si care da impresia ca abia se taraie...ori nu cred ca e cazul aici,masina arata bine de tot :P
|
mda, azi m-am conversat si eu cu "domnul" in trafic, masina e mai mult old school decat rat look/hood ride, oricum o aparitie cu gust in peisajul tuningului pe dacia
|
oare cum i-ar sta cu un calandru si faruri clasice de Renault 12?
|
Cu siguranta i-ar sta mai bine, decat cu cele actuale, parerea mea.
|
2 Attachment(s)
2 poze cu masina din vremurile ei bune :)
|
Frumoasa baba, imi place mult.....
|
bomba baba ! fratica sa fi prezent !
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning