![]() |
Re: Propuneri
dupa ce ne-am pus siglele pe masina sa facem toti poza cu masinile si cu sigla ca sa vedem fiecare.. ce ziceti ?
|
hai sa vad care e primu :)) :lol: :lol:
|
Eu am deja clubul meu si autocolante cu numele clubului, nu stiu unde as mai putea pune inca unu
|
jorj .. asta se vrea sa fie mic si subtil .. nu e neaparat la vederea tuturo ! dar sa fie pe masina :)) :)); )):D
poate il pun undeva in interior:)8) |
aha , atunci o sa fac si eu unu micut
|
nuuuu eu nu sunt deacord, eu m-am gandit sa punem unu pe luneta spate intr-un colt si unu pe parbriz in coltul opus.. asa cum am eu autocolant pe vectra cu 4tuning.ro
|
adica tu zici sa punem practic peste tot pe masina apai asta nu i`m the clean car type of guy da de ce sa nu punem un vinyl cu 4tuning :)
|
uita-te la masina.. si uita-te cum am pus eu.. nu e pe toata masina.. e intr-un colt
|
nu stiu ce sa zic
pe masina asta nu cred c-o sa pun pt simplul motiv ca e visinie cu jante cromate. Un sticker, cat de mic cu negreu,albastru si tricolorul ar arata f nasol pe masina. Ma mai gandesc dar ma indoiesc ca-l voi pune. |
1 Attachment(s)
Quote:
scuzati intarziera cu poza.. |
Revenind la ideea concursului , aceasta SE PUNE IN PRACTICA incepand de foarte curand ! asa ca : Gentlemen prepare your engines !!!!:twisted: :twisted: :twisted:
|
adica cum ? nu pricep ce tot vrei tu sa faci gigele ? si cat despre premii la ce se refera ?
|
Concursul va fi un poll in care vor intra masinile noastre(aceia dintre internationali care vor dori sa ia parte) iar toti userii forumului vor avea ocazia de a vota cea mai reusita, tunata, smechera, misto etc...
Cat despre premii...I was sworn to secrecy :silenced: ...tot ce pot spune e ca va fi tare de tot premiul...;) Dar o sa-l las pe Sebi sa va dea detalii pe parcurs...oricum am zis mai multe decat trebuia...:suspiciou :lol: |
Quote:
RELUAM-> Quote:
concurs , vot , best car in 4tuning international forum ... participa masinile tuturor membrilor ! voteaza forumul 4 tuning .. castigatorul o sa fie ''premiat'' cu ceva frumos! Pana pun la punct sistemul si concursul am zis sa va pregatiti masinile ! In cazul in care vre-un utilizator NU doreste ca masina lui sa participe o sa va ROG sa ma anuntati ! in caz contrar , TOATE masinile intra la vot! sa v-a ganditi la niste poze mai de doamne ajuta :D si Specul masinii este necesar de asemenea in mare ! Va tin la curent ! Ps draculas tu care te lauzi cu 10982 masini n-am vazut inca poze cu audiul si altele ;) |
Mai trageti si voi de timp sa imi vopsesc si eu barile, pana atunci non photo
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
- Copyright 2026 4Tuning