Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Propuneri (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/25419-propuneri.html)

Fixius 25-10-06 20:11

Re: Propuneri

dupa ce ne-am pus siglele pe masina sa facem toti poza cu masinile si cu sigla ca sa vedem fiecare.. ce ziceti ?

CJ-01-WOB 26-10-06 19:16

hai sa vad care e primu :)) :lol: :lol:

georges14 27-10-06 00:38

Eu am deja clubul meu si autocolante cu numele clubului, nu stiu unde as mai putea pune inca unu

CJ-01-WOB 27-10-06 00:47

jorj .. asta se vrea sa fie mic si subtil .. nu e neaparat la vederea tuturo ! dar sa fie pe masina :)) :)); )):D
poate il pun undeva in interior:)8)

georges14 27-10-06 00:52

aha , atunci o sa fac si eu unu micut

Fixius 27-10-06 01:38

nuuuu eu nu sunt deacord, eu m-am gandit sa punem unu pe luneta spate intr-un colt si unu pe parbriz in coltul opus.. asa cum am eu autocolant pe vectra cu 4tuning.ro

draculas 27-10-06 07:36

adica tu zici sa punem practic peste tot pe masina apai asta nu i`m the clean car type of guy da de ce sa nu punem un vinyl cu 4tuning :)

Fixius 27-10-06 10:49

uita-te la masina.. si uita-te cum am pus eu.. nu e pe toata masina.. e intr-un colt

pimp_lex 27-10-06 18:37

nu stiu ce sa zic

pe masina asta nu cred c-o sa pun pt simplul motiv ca e visinie cu jante cromate. Un sticker, cat de mic cu negreu,albastru si tricolorul ar arata f nasol pe masina. Ma mai gandesc dar ma indoiesc ca-l voi pune.

Fixius 28-10-06 14:23

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 600623)
uita-te la masina.. si uita-te cum am pus eu.. nu e pe toata masina.. e intr-un colt

scuzati intarziera cu poza..

CJ-01-WOB 05-11-06 02:52

Revenind la ideea concursului , aceasta SE PUNE IN PRACTICA incepand de foarte curand ! asa ca : Gentlemen prepare your engines !!!!:twisted: :twisted: :twisted:

draculas 05-11-06 04:59

adica cum ? nu pricep ce tot vrei tu sa faci gigele ? si cat despre premii la ce se refera ?

BogdanNZ 05-11-06 05:32

Concursul va fi un poll in care vor intra masinile noastre(aceia dintre internationali care vor dori sa ia parte) iar toti userii forumului vor avea ocazia de a vota cea mai reusita, tunata, smechera, misto etc...
Cat despre premii...I was sworn to secrecy :silenced: ...tot ce pot spune e ca va fi tare de tot premiul...;)
Dar o sa-l las pe Sebi sa va dea detalii pe parcurs...oricum am zis mai multe decat trebuia...:suspiciou :lol:

CJ-01-WOB 05-11-06 13:23

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 611023)
adica cum ? nu pricep ce tot vrei tu sa faci gigele ? si cat despre premii la ce se refera ?

Dracule iara esti tu II cu ce se intampla in zona de ce nu citesti inainte sa postezi
RELUAM->
Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 589184)
.. tot ce va trece prin cap propuneti aici ! ca de obicei o sa fiu eu cu initiativa si o sa reiau aici propunerea mea de a face un Poll ''best international forum car'' .. un poll cu masinile userilor internationali .. best of .. votate de utilizatorii forumului!
poate sariti voi cu ''dezvoltarea ideii''

in mare este cam ce a zis si Bogdan mai sus!
concurs , vot , best car in 4tuning international forum ... participa masinile tuturor membrilor ! voteaza forumul 4 tuning .. castigatorul o sa fie ''premiat'' cu ceva frumos!
Pana pun la punct sistemul si concursul am zis sa va pregatiti masinile !
In cazul in care vre-un utilizator NU doreste ca masina lui sa participe o sa va ROG sa ma anuntati ! in caz contrar , TOATE masinile intra la vot! sa v-a ganditi la niste poze mai de doamne ajuta :D si Specul masinii este necesar de asemenea in mare !

Va tin la curent !

Ps draculas tu care te lauzi cu 10982 masini n-am vazut inca poze cu audiul si altele ;)

georges14 05-11-06 22:14

Mai trageti si voi de timp sa imi vopsesc si eu barile, pana atunci non photo

All times are GMT +2. The time now is 03:13.

- Copyright 2026 4Tuning