![]() |
1. am un cielo dohc 16v 85.6 CP
2. catalizator scos - pus tzeava in locul lui 3. cu filtru sport.. consumul se duce frumos spre 20% :? ... si trage mai bine.. nu stiu cu cat ca nu mi-am facut timing... filtrul nu e din vitan... 4. sunt satul de mishtocari.. va rog sa va abtineti daca nu aveti nimic de spus. mersi :wink: |
Re:
Quote:
|
stai cuminte ca nu merg cu el pus :) dupa ce am vazut cat trage... asta si pt ca e deja f rece afara... l-am scos.. acu iar trage 10-11% :)
|
Ti-a crescut consumul de la filtrul de aer sport?
|
Ma bag si eu cu Golful meu dar pe distanta mai mare de 400m daca vrei!
Oricum daca vii ne dam ! Bafta si te asteptam! |
Bishop.. da... era pozitionat sa traga aer rece.. afara era frig.. filtru asta nu prea opreste .. nimic :).. asa ca motorul se hranea sanatos.. neavand catalizatorul.. respira mai bine.. si ma usca pe mine :D .. ce-i drept.. cat am avut filtrul.. am dat putina blana :roll:
=== Maryo.. m-am dat cu un Golf ca al tau.. eu zic ca ai putea face treaba buna si pe 400 de m.. nu neaparat pe mai mult :wink: === poate ne vedem gramada pe aeroport.. |
Re:
Quote:
|
ma dau si eu cu voi ?
|
de ce? :)
|
chiar si fara filtru poti avea consum de peste 20....chiar mai mult.....daca ai piciorul greu si nervii intinsi.... de obicei un filtru mai putin restrictiv nu creste consumul.
|
hai ma ca vreau sa ma intrec si eu cu un cielo de ala bengos in 16 valve executive sau ce o fi el .. 85 cai !! moama .. . muuult!!! are multi cai .. mai mult ca Logan ce daca ma intrece ? macar sa vad ce poate
|
zilele astea mi-am luat'o de la un logan de 1.6 90 cp.. :( .. .s-a dus o masina in fatza... gotta do someth about it :)
|
o trecut un an TheSinner ... ai mai rezolvat masinutza?
|
hmm...ma dau si eu cu tine skinner si cu tine bishop...eventual astept provocari
am o tigra 1.4 16v |
asteapta
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning