![]() |
Re: GeigerCars Hummer GT Gullwing Doors
tataaaaaaa ditamai rotile. totusi pt diametrul pe car eil au sunt cam inguste.
poat eintra la idei vrun producator. poat ede doua ori mai late :D |
mareeee , si tareee
|
gt 40-ul ala arata mult mai bine n culorile astea....motoru ii monstru....si ushile tari pe el....jantele la fel...n rest nui prea cine stie ce...
|
un fel de chestie pt care ar trebui inventat un aparat de micsorat sa o faci cat o jucarie si sa i pui telecomanda. Daca vad asa ceva pe strada arunc cu caramizi dupa ea si fug :D
|
Quote:
culori nepotrivite, jante exagerate, stiti voi...nu tot ce e mare e frumos. PERFORMANTE...NO COMENT dar ink odat..o strik aspectul |
Naspha tare...Hummeru' nu e de viteza....culoarea nu mai zic...la banii astia imi iau un lamborghini sau ceva...daca vreau masina sport...KITCH_TUNING!!
|
La performante........ nimic de zis
Jantele...................super Lambo doors............ok Culoarea e naspa de tot ,pt o masina asa de mare.... |
Arata destul de urat cu culoarea asta...nu e de Hummer...dar stiu ei ce stiu...in rest super tare...mai ales jantele:shock: :shock: :shock:
|
a mai zis cineva inainte astea sunt culorile GT40....mie`mi place pretul :D:D:D + (Jenti, performante si LSD`urile)
|
culoarea nu prea merge ...dar ce motorizare ...GeigerCars spune cuvantu peste tot
|
l-am vazut de vanzare pe mobile... pretul atunci era de 150.000 euro... arata perfect..un real gangsta car
|
off paintu ala pt ce lau pus a strikt bunatate de masina
|
Culoarea nu da prea bine.Si sincer nici usile nu prea imi plac.
|
Sincer sa fiu mie nu prea imi place..,dar gusturiile nu se discuta (nu ca nu mi-ar place sa am masina .. da nu imi place cum arata ... eu nu asi face-o asa..)
|
singurul defect este culoarea care nu prea il rinnde in rest ..pericol ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning